>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Pierwszy smok oceaniczny, mało potrzebny:/ i na razie nikt go nie zabił
e. Wkońcu go zabili, następny infernal powinni nim się szybciej zając

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Mecz w Wietnamie U19 między Ha Noi T&amp;T i i Thanh Hoa, 50 minuta, wynik 1:0, statystyki wskazują, że wpadnie jeszcze najwyżej z jedna bramka. Pobieram w 50 minucie under 2.5 po kursie 2.20. W minutach 68-71 wpadają 3 bramki i jest 4-0... Jak żyć premierze?

G 83

geo5

Użytkownik
Mecz w Wietnamie U19 między Ha Noi T&amp;T i i Thanh Hoa, 50 minuta, wynik 1:0, statystyki wskazują, że wpadnie jeszcze najwyżej z jedna bramka. Pobieram w 50 minucie under 2.5 po kursie 2.20. W minutach 68-71 wpadają 3 bramki i jest 4-0... Jak żyć premierze?
Zarzuciłem grę underów , oczywiście w wyjątkowych akcjach grywam ale sporadycznie.

oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Jaaa piernicze. Sorry panowie. 3 smoki, KT nie wytrzymało nawałnicy SK. 30sekund wcześniej zabiliby smoka, to po Eldera by sie wrócili.
wracam do stawkowania 1/10 i 2/10. nie chce mieć was na sumieniu

G 370

golkiper

Użytkownik
ja się wczorajszym FaZe wyleczyłem z grania w te śmieszne gierki typu Lol-e i inne CS-y. Najpierw Astralis mi upierdoliło dubla po kursie 1,25,a następnie wygrało 10-0 mapę z gośćmi co wygrali wszystkie 4 mecze poprzednie. Kabaret. Jak się nie chcecie nacinać na takie wałki nie polecam grać e-sportów.

ftwlol 140

ftwlol

Użytkownik
ja się wczorajszym FaZe wyleczyłem z grania w te śmieszne gierki typu Lol-e i inne CS-y. Najpierw Astralis mi upierdoliło dubla po kursie 1,25,a następnie wygrało 10-0 mapę z gośćmi co wygrali wszystkie 4 mecze poprzednie. Kabaret. Jak się nie chcecie nacinać na takie wałki nie polecam grać e-sportów.
A ja polecam, nie gra się jak forum mówi tylko grasz swoją wiedzą. Ja zagrałem na astralis z fazę i był win, szkoda tylko niefarta z brazylijczykami. A wczoraj real nie ulepil po 1.12? ????

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Poczekaj na bo3, Bo1 to loteria, szczególnie przy równych drużynach

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Przecież gracze żyją wśród nas(realnym świecie) i dobrze wiedzą, że esport można stawiać w prawie wszystkich bukach. Resztę można sobie dopowiedzieć... ????

G 370

golkiper

Użytkownik
no Marek, potwierdzam, też tak mi się wydaję, że tam grubymi nićmi szyte. Real wczoraj dał zarobić pieknie na rożnych na live złapane 2,20 na pow 10 rożnych w 20 minucie. Cały dzień mówiłem kolegom w pracy że Real nie wygra, ale nie miałem takich jaj, żeby zagrac pomimo, że miałem straszną czutkę, że nie wygrają no i czutkę miałem że będzie sporo kartek ale niestety zesrałem się i grałem na live te rożne, szkoda, no ale to zawsze się tak mówi, a jakby Bale się nie zagotował to pewnie skończyło by się z 4-1 dla Realu, strata takiego zawodnika na tym poziomie, przy mądrze grającym LP była zabójcza, no i Navas daje dupy ostatnio strasznie

piotrekks 198

piotrekks

Użytkownik
Ok, ostatnie zestawienie na dzisiaj ze stołowego, gram jako single i jako ako (2,75).
Soumyajit Ghosh - Lucjan Błaszczyk 2 (+1.5) @ 1,53
Marcos Madrid - Evgueni Chtchetinine 2 (-1.5) @ 1,8

G 370

golkiper

Użytkownik
haha też tego nie ogarniam, na początku drugiego myślałem, że będzie rower, ale jednak to jest WTA, tu niemożliwe nie istnieje ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom