Zarzuciłem grę underów , oczywiście w wyjątkowych akcjach grywam ale sporadycznie.Mecz w Wietnamie U19 między Ha Noi T&T i i Thanh Hoa, 50 minuta, wynik 1:0, statystyki wskazują, że wpadnie jeszcze najwyżej z jedna bramka. Pobieram w 50 minucie under 2.5 po kursie 2.20. W minutach 68-71 wpadają 3 bramki i jest 4-0... Jak żyć premierze?
A ja polecam, nie gra się jak forum mówi tylko grasz swoją wiedzą. Ja zagrałem na astralis z fazę i był win, szkoda tylko niefarta z brazylijczykami. A wczoraj real nie ulepil po 1.12? ????ja się wczorajszym FaZe wyleczyłem z grania w te śmieszne gierki typu Lol-e i inne CS-y. Najpierw Astralis mi upierdoliło dubla po kursie 1,25,a następnie wygrało 10-0 mapę z gośćmi co wygrali wszystkie 4 mecze poprzednie. Kabaret. Jak się nie chcecie nacinać na takie wałki nie polecam grać e-sportów.
Poczekaj na bo3, Bo1 to loteria, szczególnie przy równych drużynachja się wczorajszym FaZe wyleczyłem z grania w te śmieszne gierki typu Lol-e i inne CS-y. Najpierw Astralis mi upierdoliło dubla po kursie 1,25,a następnie wygrało 10-0 mapę z gośćmi co wygrali wszystkie 4 mecze poprzednie. Kabaret. Jak się nie chcecie nacinać na takie wałki nie polecam grać e-sportów.
20 minut, 0:3.
Navi to słaby pomysłZ cs na poczatek sprobuje
sk i navi ako 2.75
Barcelona Handi -2,5
@2.0