abaac
Użytkownik
2xover 2,5 w Luton @ 1.90
Espanyol lub remis @ 1.90
2xover 2,5 w Luton @ 1.90
Espanyol lub remis @ 1.90
Nie jest źle tutaj. ????Real gol do 80:00 @ 2,10
Real over 2,5 @ 3,25
Espanyol żałosna drużynaCelta - Espanyol over 5,5 @2.50
Wydrukowany ten 1 pkt przez sędziego :]Real ładny powrót obronili choć punkt. Ale to już kolejny tego typu mecz.
Czekaj, czekaj. Pisales cos o pomylkach sedziego przy spalonych w pierwszej polowie?karny z kapelusza ja p...dole
Zgaduję że jesteś kibicem jakiejś innej drużyny hiszpańskiej atletico/barcelona, bo oglądałeś mecz chyba z klapkami na oczach. Już nawet nie będę wspominał o nieuznanym golu ze "spalonego" którego nie było. Sędzia mylił się w obie strony, w sumie mi to lotto kto tam wygra/przegra ale bądźmy obiektywniWydrukowany ten 1 pkt przez sędziego :]
2.20 sry za dubbelhantuchowa 1 set, puig to narazie żenada + masowanie ręki
NieCzekaj, czekaj. Pisales cos o pomylkach sedziego przy spalonych w pierwszej polowie?
Nie jestem kibicem w dupie mam la lige. Karny z dupy i rożny w 3 min, drukowanie i tyle.Zgaduję że jesteś kibicem jakiejś innej drużyny hiszpańskiej atletico/barcelona, bo oglądałeś mecz chyba z klapkami na oczach. Już nawet nie będę wspominał o nieuznanym golu ze "spalonego" którego nie było. Sędzia mylił się w obie strony, w sumie mi to lotto kto tam wygra/przegra ale bądźmy obiektywni
Kto w takim meczu daje under?Real w 10 wszystkimi do przodu 1 kontra i Las Palmas wychodzi 2v1 z takim typowaniem to całe życie możesz pisać "ile jeszcze" ^^Under 5.5 zatopiony w ostatnie 3 minuty meczu w Madrycie, Jebać coś takiego ile można?