ziomeczek9393
Użytkownik
co tam się w Realu odje**ło
Czemu miałby być zakład unieważniony? To tak samo jakbyś postawił, że któryś strzeli bramkę i by w 10' zszedł z kontuzją, na tym polega ryzyko w zakładach na bramki poszczególnych zawodnikówBale ????. Wie ktoś czy w takim przypadku gdy postawiłem, że strzeli on bramkę to zakład zostanie unieważniony? (unibet)
... Bayern czyste konto NIE @ 3.50 Bet365
jakoś nie wydaje mi się aby za ponad kwadrans nienastapiło pewne rozluźnienie w " bandzie Lewego " a Shalke atakuje wysoko na połowie powinni cokolwiek wturlać
Czasem jest adnotacja że musi zagrać co najmniej jedną połowę.Czemu miałby być zakład unieważniony? To tak samo jakbyś postawił, że któryś strzeli bramkę i by w 10' zszedł z kontuzją, na tym polega ryzyko w zakładach na bramki poszczególnych zawodników
Ja postawiłem 10 tys i jeszcze 20. Daj sobie spokójReal Madryt -1 kurs 23,0 gramy ostro ! ziomek postawil 1 tys na to , gdy powiedzilem mu, zeby gral to grubo!!
Ja postawiłem dom, więc lepiej by było żeby weszło, bo w przeciwnym razie nie będę miał gdzie mieszkać!Real Madryt -1 kurs 23,0 gramy ostro ! ziomek postawil 1 tys na to , gdy powiedzilem mu, zeby gral to grubo!!
dziękinjeśli Lech wygra Puchar i będzie w 3 ligowej to w pucharach europejskich wystąpi zespół z kolejnego miejsca czyli 4 pozycji,