valentine28
Forum VIP
Astralis @4.00
Problemem nie jest hazard, tylko Twoje podejście do niego. Dlatego niezmiernie ważne jest kontrolowanie się! Dla mnie to rzecz nielogiczna. "Zabić kurę, która znosi złote jajka".Tak, ja jestem na olbrzymim plusie. Ja tu wklejalem kiedys moje bety, najwiekszy byl za 34k. 34 tysiace zlotych ???? ale to byl najgorszy okres w moim zyciu. Bet przegrany
Ciezko mi powiedziec ile na plusie jestem, bo poinwestowalem w mieszkanie, samochody 2, rozne sprzety, wycieczki...
Moje zdanie jako 12 letniego hazardzisty jest jedno: MOZNA NA TYM W **** SIANA ZAROBIC... ALE JAKIM KOSZTEM!!
Tysiace nieprzespanych nocy, klamstwa, kombinowanie, pozyczanie kasy, nerwy, spadek jakosci zycia socjalnego (nie pojde na urodziny, bo Djokovic gra i trzeba pilnowac beta..). I tysiace innych. Nic nie jest warte kasy. Ja mialem takie szczescie, ze spotkalem osobe, ktora mnie zaakceptowala, kiedy bylem wrakiem czlowieka, pokochala... no i zaczalem sie zmieniac ???? A teraz za miesiac na amen koncze, zadnych freebetow, zadnych promocji, zadnego grania. Blokuje wszystko, kasuje wszystko. Zaczynam od nowa!
wszystko i tak zależy od 1 fullaPistole ugrane ????
Co? Nie mialem poprzedniego konta tutaj trolu. I nie mam na imie darek, ty naprawde osoby pomylilesPan Darek a oddałeś ludziom te pieniądze przez które usunąłeś poprzednie konto?
czepiam się jedynie do największego łgarza na tym forumTy to jestes wielkim trolem kolego, przywalasz sie do kazdego, wszystko co napisalem to prawda. Perek tez pisze prawde. I kilka innych osob. To widac, tych rzeczy wymyslic nie mozna. Co ty myslisz, ze przez bukmacherke nie mozna sie zabic? Poczytaj forum anonimowuych hazardzistow.
Ciebie juz do konca mojego bytu tutaj bede ignorowal, pokoj z toba ????
Co ty do mnie masz koles, ja cie nawet nie znam, zaczales miesiac temu sie przypierdalac do mnie i do innych, bajki piszesz, ja to zglaszam modom! ;/czepiam się jedynie do największego łgarza na tym forum
Duzo rat jeszcze do splacenia? Poradzisz przyjacielu, zobaczysz! ????no ja mam 1000 zł miesięcznie kredytu w banku :/
te twoje emocjonalne elaboraty na pół strony, osobowość histrioniczna, to się leczyCo ty do mnie masz koles, ja cie nawet nie znam, zaczales miesiac temu sie przypierdalac do mnie i do innych, bajki piszesz, ja to zglaszam modom! ;/
dużo, ale to są 4 kredyty i to ogólna kwota, niedługo odejdzie rata 200 zł, bo w jednym kredycie musze oddać jeszcze 1900 złDuzo rat jeszcze do splacenia? Poradzisz przyjacielu, zobaczysz!
Ogarniesz, grunt to systematycznie splacac. Tez mialem dlugi, udalo sie splacic i obiecalem sobie, ze juz nigdy niczego na kredyt nie wezme ????dużo, ale to są 4 kredyty i to ogólna kwota, niedługo odejdzie rata 200 zł, bo w jednym kredycie musze oddać jeszcze 1900 zł
wiesz, te raty po 200 zł to jeszcze luz, ale najwięcej mnie kosztuje spłata, gdzie rata prawie 500 zł
???? ???? ????Zmienię temat zupełnie ale już dłużej nie wytrzymam, za każdym razem jak widzę Twój post to mówię jak ten idiota:
Respect my autoritah!
i tak jest lepiej 3x niż było, powoli widać światełko w tunelu. Z bankami można się dogadać, raz nie miałem na ratę i zapłaciłem 9 dni po terminie to tylko mi wysłałi sms kiedy zapłace i napisałem że za około tydzień.Ogarniesz, grunt to systematycznie splacac. Tez mialem dlugi, udalo sie splacic i obiecalem sobie, ze juz nigdy niczego na kredyt nie wezme