:| ała..Przeprowadzam sie do nowego miasta, ide do nowej, dobrze platnej pracy. Taki nowy start! Nie biore ze soba bukmacherki. Zycze, aby wszystkie strony od 1 kwietnia poblokowali i zeby nie mozna bylo w to juz grac :spoko ????
Hahhaaha dalbym ci repute za salwe smiechu, ktora wywolales, ale limit mi sie wyczerpal dzienny ???? ????Co za pies ogrodnika..
Ja gram tylko tennisa na żywo haha ????Nie stawiac tenisa na zywo ????
No to pozostaje zyczyc powodzonkaPrzeprowadzam sie do nowego miasta, ide do nowej, dobrze platnej pracy. Taki nowy start! Nie biore ze soba bukmacherki. Zycze, aby wszystkie strony od 1 kwietnia poblokowali i zeby nie mozna bylo w to juz grac :spoko ????
Od 1 kwietnia nie. Od 1 lipca. Tam jakas ustawa jest, ktora ma blokowac strony z zagranicznymi bukami, ktore sa nielegalne w Polsce. Ale to pewnie ominac bedzie mozna, dla chcacego nic trudnego.a swoją drogą od 1 kwietnia blokują strony czy to był żart ze strony Zraszacza ? co wogole w trawie piszczy jeśli chdozi o blokowanie stron ?
???? ????Hahhaaha dalbym ci repute za salwe smiechu, ktora wywolales, ale limit mi sie wyczerpal dzienny ???? ????
Spokojnie, jeszcze nic nie poblokująa swoją drogą od 1 kwietnia blokują strony czy to był żart ze strony Zraszacza ? co wogole w trawie piszczy jeśli chdozi o blokowanie stron ?
Z pinnka dostałem maila ze wycofuje się z Polski z podanymi terminami na ostatnie wypłaty itda swoją drogą od 1 kwietnia blokują strony czy to był żart ze strony Zraszacza ? co wogole w trawie piszczy jeśli chdozi o blokowanie stron ?
Dzieki ????No to pozostaje zyczyc powodzonka
Pinnacle
???? Bautista - Verdasco
Typ: Over 26.5 gema @1.97
Za drobne proponuję.
Przy stanie 6:4, 0:0 dla Dasco.
Wygrał 1 seta troche fartem, Bautista powinien odrobic.
A przez te 12 lat jes jakis profit? ????Dzieki ????
30 lat na karku, duzo zaleglosci z zyciem przez nieustanne siedzenie przed kompem i nerwami przy obstawianiu. Sam podjalem decyzje o przeprowadzce, zmianie pracy, trzeba troche skosztowac zycia, pojezdzic po swiecie, pouprawic sport. 12 lat bukmacherki starczy!
niestety to prawda, ale dopiero od 1 lipcaa swoją drogą od 1 kwietnia blokują strony czy to był żart ze strony Zraszacza ? co wogole w trawie piszczy jeśli chdozi o blokowanie stron ?