artorrotorro
Użytkownik
Jeszcze nie. Przecież biegną razem w finale za minute
Jeszcze nie. Przecież biegną razem w finale za minute
To chyba chodziło o półfinał czyż nie?Jeszcze nie. Przecież biegną razem w finale za minute
https://www.youtube.com/watch?v=OfeuJ_U_pOg????
Kurde Karol chyba wyjechal do Kambodży i nie nagrywają chwilowo OMS :;/:
Gombos wygra 27 gema @6,50
Lucky 1:1 i awans ????jakie typy na Ajax- Legia ? ja Legia +1,5 lżej i grubiej Legia +2,5 handi . Ajax nie wygrywa duza iloscia bramek , jest z poaczatku przyczajony , czeka na swoja okazje , czesto dopiero pod koniec polowy strzela bramke .Moim zdaniem zadowolą sie jednobramkowa , w najgorszym razie 2 bramkami .Dodatkowo moze Legia cos strzeli!
IMO dwie opcje.jakie typy na Ajax- Legia ? ja Legia +1,5 lżej i grubiej Legia +2,5 handi . Ajax nie wygrywa duza iloscia bramek , jest z poaczatku przyczajony , czeka na swoja okazje , czesto dopiero pod koniec polowy strzela bramke .Moim zdaniem zadowolą sie jednobramkowa , w najgorszym razie 2 bramkami .Dodatkowo moze Legia cos strzeli!
Nic nie grają ;pOlympiakos pięknie
Teraz . Amerykanka 2, Szwedka 5 :razz:No kur... no jak ta Diginns ze szwedka w tym finale, czemu sie nikt nie odzywa!!
a co mnie to x2 ma wejść ????Nic nie grają ;p
dzieki stary..uff wazny kupon mi zamykala, nie moglem patrzec na toTeraz . Amerykanka 2, Szwedka 5 :razz: