>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Wieczorem gra druga gwiazda. Próbujemy zagrać w stronę Basica. Nie wiem jakim trzeba być desperatem, żeby grać tego ogóra Janowicza po 1.3. Owszem, kiedy gra z kimś z pierwszej 20 rankingu ATP spina dupsko a tak ma wyjebane.
No nie powiedziałbym. Kiedyś tak, ale od momentu kiedy trenuje go Bresnik, chłop zaczyna wyglądać dużo solidniej niż wcześniej.

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Już mnie zaczyna ten chat bet365 drażnić ???? . Chłop mi napisał, że wszystkie zakłady (nawet te grane do połowy) są rozliczane &quot;zawsze&quot; po ostatnim gwizdku spotkania xD. Ładna ściema ???? ???? ???? .

M 493

milo93

Użytkownik
Wieczorem gra druga gwiazda. Próbujemy zagrać w stronę Basica. Nie wiem jakim trzeba być desperatem, żeby grać tego ogóra Janowicza po 1.3. Owszem, kiedy gra z kimś z pierwszej 20 rankingu ATP spina dupsko a tak ma wyjebane.
Ale Basic jest słabiakiem nawet Janowicz będzie grał słabo to powinien wygrać ale nie po 1.30

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
No nie powiedziałbym. Kiedyś tak, ale od momentu kiedy trenuje go Bresnik, chłop zaczyna wyglądać dużo solidniej niż wcześniej.
Może i racja ale ja nie zmieniam zdania. Temu gościowi bardziej od nowego trenera przydałby się najlepszy z możliwych psychologów sportowych.

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Roma + Zenit 2,89
Roma mocna u siebie + Villarreal rezerwami przed niedzielnym meczem z Realem. Zenit też powinien dać radę w mroźnej Rosji, może nawet pokuszą się o awans.

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Dobra, zaraz start LE, więc ode mnie takie AKO ;)
Ajax awans @1.30
Anderlecht awans @1.25
Tottenham awans @1.53
Bilbao awans @1.20
@2.99 bet365

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Roma + Zenit 2,89
Roma mocna u siebie + Villarreal rezerwami przed niedzielnym meczem z Realem. Zenit też powinien dać radę w mroźnej Rosji, może nawet pokuszą się o awans.
Roma też cała ofensywa na ławce.

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Zarzeczny powiedział, że Ajax rozjedzie dzisiaj Legię, czyli można spokojnie dom zastawiać na Legię hehe ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom