2,1K shakeyobody Forum VIP Luty 22, 2017 #11441 Leicester mistrzem Anglii, pewnie za jakieś 10 lat dowiemy się że to był jeden z większych przekrętów na wyspach hahaha Kliknij aby rozwinąć... Wątpię. W tym sezonie to po prostu zupełnie inna drużyna.
Leicester mistrzem Anglii, pewnie za jakieś 10 lat dowiemy się że to był jeden z większych przekrętów na wyspach hahaha Kliknij aby rozwinąć... Wątpię. W tym sezonie to po prostu zupełnie inna drużyna.
719 5567 Użytkownik Luty 22, 2017 #11443 Kartek w Sevili to nie zobaczymy chyba... Kliknij aby rozwinąć... Hehe, ja powiem więcej... Goli i rożnych tez za wiele nie zobaczymy :grin:
Kartek w Sevili to nie zobaczymy chyba... Kliknij aby rozwinąć... Hehe, ja powiem więcej... Goli i rożnych tez za wiele nie zobaczymy :grin:
57,3K Grac45 Forum VIP Luty 22, 2017 #11445 De Rossi czerwo dostał i jakoś ich ograli Kliknij aby rozwinąć... A konkretnie mówiąc w pierwszym meczu Vermalen czerwona w 1 połowie w rewanżu De Rossi i Emerson. Dzisiaj jadą na odwrót
De Rossi czerwo dostał i jakoś ich ograli Kliknij aby rozwinąć... A konkretnie mówiąc w pierwszym meczu Vermalen czerwona w 1 połowie w rewanżu De Rossi i Emerson. Dzisiaj jadą na odwrót
U 0 Usunięty użytkownik 146743 Gość Luty 22, 2017 #11446 Juve słupek, ajajaj. Szkoda tego strzału Kliknij aby rozwinąć... Graja na 10 to zamiast cos strzelac to oni próbuja wejsc do bramki . Samym posiadaniem piłki to oni meczu nie wygraja
Juve słupek, ajajaj. Szkoda tego strzału Kliknij aby rozwinąć... Graja na 10 to zamiast cos strzelac to oni próbuja wejsc do bramki . Samym posiadaniem piłki to oni meczu nie wygraja
251 ice29 Użytkownik Luty 22, 2017 #11448 Juvetus gra na takie typowe 1-0. Sevilla pewnie ze 2 gole jeszcze dołoży. Tak to widzę w drugiej połowie.
Juvetus gra na takie typowe 1-0. Sevilla pewnie ze 2 gole jeszcze dołoży. Tak to widzę w drugiej połowie.
57,3K Grac45 Forum VIP Luty 22, 2017 #11449 Graja na 10 to zamiast cos strzelac to oni próbuja wejsc do bramki . Samym posiadaniem piłki to oni meczu nie wygraja Kliknij aby rozwinąć... Na spokojnie, 1-0 muszą minimum w takich okolicznościach przywieźć do Turynu także: Juventus -0,5 @ 1,99 Bet365 Biorąc pod uwagę, że jeszcze rano płacili 2,2 na Juventus to w tych okolicznościach żal nie wziąć.
Graja na 10 to zamiast cos strzelac to oni próbuja wejsc do bramki . Samym posiadaniem piłki to oni meczu nie wygraja Kliknij aby rozwinąć... Na spokojnie, 1-0 muszą minimum w takich okolicznościach przywieźć do Turynu także: Juventus -0,5 @ 1,99 Bet365 Biorąc pod uwagę, że jeszcze rano płacili 2,2 na Juventus to w tych okolicznościach żal nie wziąć.
1K maly1203 Użytkownik Luty 22, 2017 #11450 Warto stawiać na Juve? Zastnawiałem się czy grać Juve win czy Juve strzeli do 80 minuty. Co polecacie panowie? ????
Warto stawiać na Juve? Zastnawiałem się czy grać Juve win czy Juve strzeli do 80 minuty. Co polecacie panowie? ????
171 owca26 Użytkownik Luty 22, 2017 #11455 Modena siatka .. Jak dla mnie Modena bierze ten mecz. Polecam! Kliknij aby rozwinąć... nie sądze, przeciwniczki wyglądają na silne psychicznie
Modena siatka .. Jak dla mnie Modena bierze ten mecz. Polecam! Kliknij aby rozwinąć... nie sądze, przeciwniczki wyglądają na silne psychicznie
171 owca26 Użytkownik Luty 22, 2017 #11456 moje 7 korków sevilii słabo wygląda...;/ Kliknij aby rozwinąć... nie ma tragedii, 3 mają więc źle nie ma
moje 7 korków sevilii słabo wygląda...;/ Kliknij aby rozwinąć... nie ma tragedii, 3 mają więc źle nie ma
56 maly_ze Użytkownik Luty 22, 2017 #11458 no ale ogladam mecz i wyglada jakby byli zadowoleni z tego 1-0, wedlug mnie zbytnio nie atakują
2,1K shakeyobody Forum VIP Luty 22, 2017 #11459 no ale ogladam mecz i wyglada jakby byli zadowoleni z tego 1-0, wedlug mnie zbytnio nie atakują Kliknij aby rozwinąć... mam odmienne wrażenie
no ale ogladam mecz i wyglada jakby byli zadowoleni z tego 1-0, wedlug mnie zbytnio nie atakują Kliknij aby rozwinąć... mam odmienne wrażenie