shakeyobody
Forum VIP
Wątpię. W tym sezonie to po prostu zupełnie inna drużyna.Leicester mistrzem Anglii, pewnie za jakieś 10 lat dowiemy się że to był jeden z większych przekrętów na wyspach hahaha
Wątpię. W tym sezonie to po prostu zupełnie inna drużyna.Leicester mistrzem Anglii, pewnie za jakieś 10 lat dowiemy się że to był jeden z większych przekrętów na wyspach hahaha
Hehe, ja powiem więcej... Goli i rożnych tez za wiele nie zobaczymy :grin:Kartek w Sevili to nie zobaczymy chyba...
A konkretnie mówiąc w pierwszym meczu Vermalen czerwona w 1 połowie w rewanżu De Rossi i Emerson. Dzisiaj jadą na odwrótDe Rossi czerwo dostał i jakoś ich ograli
Graja na 10 to zamiast cos strzelac to oni próbuja wejsc do bramki . Samym posiadaniem piłki to oni meczu nie wygrajaJuve słupek, ajajaj. Szkoda tego strzału
Na spokojnie, 1-0 muszą minimum w takich okolicznościach przywieźć do Turynu także:Graja na 10 to zamiast cos strzelac to oni próbuja wejsc do bramki . Samym posiadaniem piłki to oni meczu nie wygraja
nie sądze, przeciwniczki wyglądają na silne psychicznieModena siatka .. Jak dla mnie Modena bierze ten mecz. Polecam!
nie ma tragedii, 3 mają więc źle nie mamoje 7 korków sevilii słabo wygląda...;/
mam odmienne wrażenieno ale ogladam mecz i wyglada jakby byli zadowoleni z tego 1-0, wedlug mnie zbytnio nie atakują