>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
juras333 802

juras333

Użytkownik
Gn*** z beta chcą mnie wy*** z kasy, kliknąłem zamknij zakład i 20 sekund mieliło, a później nie mogłem już wycofać kasy i oczywiście przegrana. Napisałem na chat, dostałem się tam po 40 minutach i koleś mnie zapewnia, że zakład zostanie sprawdzony... już widzę, że mi oddadzą tę kasę, a to nie była mała sumka rzędu 100 zł
miałem to samo, zresztą na pewno nie tylko ja. niestety niczego nie wskórasz

5567 719

5567

Użytkownik
Wiem, wiem ;) Tylko te szuje &quot;oszukują&quot; jak się da
To tak samo z puszczaniem zakładów u nich jest. Czasem mi zatwierdza 2 sekundy, a czasem zatwierdza i zatwieeeerdzaaaa aż jest blok kursów i dupa. Z zamykaniem podobnie.

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Gn*** z beta chcą mnie wy*** z kasy, kliknąłem zamknij zakład i 20 sekund mieliło, a później nie mogłem już wycofać kasy i oczywiście przegrana. Napisałem na chat, dostałem się tam po 40 minutach i koleś mnie zapewnia, że zakład zostanie sprawdzony... już widzę, że mi oddadzą tę kasę, a to nie była mała sumka rzędu 100 zł
Poczytaj sobie o tym, bo warto ;)

https://extra.bet365.com/features/pl/cash-out

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Blackhawks podraznione po wczorajszej porazce.
Mega cisneli, mieli od groma sytuacji, brakowalo skutecznosci.
Teraz obiecujacy poczatek, generalnie przewazaja.
Tak wiec idac tym tropem probuje Blackhawks pierwsze zdobedzie 2 gole @2,1
@Edit
Szybko. Za szybko. Nie sadze, by ktokolwiek zdazyl.

D 0

dutra

Gość
Na celu mam wygrywanie pieniędzy także czy się dobrze ogląda to absolutnie nie priorytet :cool:

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Ale wymęczyli, ja pierdziele ???? teraz mimo, że pick North, to powinno pójść łatwiej po tym co SK zagrało przeciwko NaVi ????

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Na celu mam wygrywanie pieniędzy także czy się dobrze ogląda to absolutnie nie priorytet :cool:
A tu masz racje, ja wole emocje, bo nic nie gralem.
Ty postawiles pieniadze, wiec wolisz szybkie 2:0 :cool:.
Mirage moze byc baaardzo szybki...

sliw4 67

sliw4

Użytkownik
c9 slabiutko ciezko bedzie to odrobic p1 musialo by jakies glupie bledy zrobic, co do meczu sk - north sk myslalo, ze mecz sam sie wygra a north walczy do konca. Polacy powinni ogarnac w finale.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom