>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
z racji ze nic nie słychac o all stars jakie typy na mecz ? linie wystawione bardzo wysoko to odpada a takie west 1,44 do gry ?
Harden więcej ast niż James 1,85
Paul George MVP 51
Klay Thompson MVP 45

Ja tak pograłem ;-)

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Gn*** z beta chcą mnie wy*** z kasy, kliknąłem zamknij zakład i 20 sekund mieliło, a później nie mogłem już wycofać kasy i oczywiście przegrana. Napisałem na chat, dostałem się tam po 40 minutach i koleś mnie zapewnia, że zakład zostanie sprawdzony... już widzę, że mi oddadzą tę kasę, a to nie była mała sumka rzędu 100 zł

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Gabashvili 30:0 5:3 na serwis nie ma problemu dla niego żeby to przegrać ????
Przecież tej tępej głowy się nie gra :cool:

C9 DW 2:0 @2.25 Bet365
Nie wierzę, że oni tego nie wygrają w dwóch mapach, po tym co wczoraj pokazali. Phoenix jest o wiele słabsze od TSM, Jensen już nie powinien zagrać takiej patologii, więc 2:0 jak dla mnie bardzo realne.

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Gn*** z beta chcą mnie wy*** z kasy, kliknąłem zamknij zakład i 20 sekund mieliło, a później nie mogłem już wycofać kasy i oczywiście przegrana. Napisałem na chat, dostałem się tam po 40 minutach i koleś mnie zapewnia, że zakład zostanie sprawdzony... już widzę, że mi oddadzą tę kasę, a to nie była mała sumka rzędu 100 zł
Nie oddadzą. Miałem tak na tele. Była opcja zamknij zakład, ale mieliło. 10 min tak powtarzałem i nic. Napisałem wiadomość do nich, że zamykałem (i że cały czas się wyświetlałto, że można, nic nie poblokowane), a oni ze to lezy w ich gestii czy można. I nawet jak można, to nie zawsze zamykają

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom