zuchman
Użytkownik
w boliwii to nawet buki wiedziały że coś wpadnie
90 minuta i kursy @[email protected] na over/under
90 minuta i kursy @[email protected] na over/under
Właśnie nie, ich mapa Ale North o dziwo się stawia, ciekawe jak długoyy, chyba na odwrót, ale i tak to wezmą ????
a to czasem nie mirage jest pickiem SK?Właśnie nie, ich mapa Ale North o dziwo się stawia, ciekawe jak długo
1 mapa to pick North.Właśnie nie, ich mapa Ale North o dziwo się stawia, ciekawe jak długo
Raczej bez szans. Złapali co prawda kontakt w pewnym momencie, jednak kjearbye z dupreehem wyjaśnili od razu całą sytuacjewlasnie wrocilem z pileczki, widze ze virtusi ladnie pocisneli na trainie. jak wygladal overpass? mieli jakis kontakt czy raczej bez wiekszych szans?
Tylko, że ja to robiłem na przeglądarce. Domyślam się, że będą coś pierdzielili o swoich śmiesznych zasadach i w ogóle, ale spróbować nie zaszkodzi. Nie oddadzą, to się pożegnają z jednym graczem i się przeniosę gdzieś indziej, bo tylko przepraszają za wszystkie ich błędy, a gów** mi z tegoNie oddadzą. Miałem tak na tele. Była opcja zamknij zakład, ale mieliło. 10 min tak powtarzałem i nic. Napisałem wiadomość do nich, że zamykałem (i że cały czas się wyświetlałto, że można, nic nie poblokowane), a oni ze to lezy w ich gestii czy można. I nawet jak można, to nie zawsze zamykają
Że jak?! ???? każdy co innego ????SK wybrało Cache, North wybrało Overpassa, pozdrawiam... easy 2:0 dla sk
Na pewno ci niestety nie oddadza. Przerabiane.Tylko, że ja to robiłem na przeglądarce. Domyślam się, że będą coś pierdzielili o swoich śmiesznych zasadach i w ogóle, ale spróbować nie zaszkodzi. Nie oddadzą, to się pożegnają z jednym graczem i się przeniosę gdzieś indziej, bo tylko przepraszają za wszystkie ich błędy, a gów** mi z tego
A jednak, 2:1Nic tu nie będzie
Może to zabrzmi brutalnie, ale wielkiej różnicy im to nie zrobi...Tylko, że ja to robiłem na przeglądarce. Domyślam się, że będą coś pierdzielili o swoich śmiesznych zasadach i w ogóle, ale spróbować nie zaszkodzi. Nie oddadzą, to się pożegnają z jednym graczem i się przeniosę gdzieś indziej, bo tylko przepraszają za wszystkie ich błędy, a gów** mi z tego
Wiem, wiem Tylko te szuje "oszukują" jak się daMoże to zabrzmi brutalnie, ale wielkiej różnicy im to nie zrobi...
Zamykanie potrafi się zwiesić, trader może zamknąć rynek i nici z zamykania, dziwne, że nie rzucili Ci jakimś punktem z regulaminu.Wiem, wiem Tylko te szuje "oszukują" jak się da