>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
SK Gaming powinno to wziąć 2:0. Z całym szacunkiem dla North, ale jeżeli nie wygrają na cache, co jest mało prawdopodobne, to na mirage&#39;u nie będą mieli większych szans po tym co sk gra w ostatnim czasie... nawet navi przegrało mirage&#39;a z nimi...
P.S.
Kolega wawo odpocznie trochę od forum, niestety ale regulamin to regulamin, święta rzecz ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Właśnie nie, ich mapa ;) Ale North o dziwo się stawia, ciekawe jak długo ;)
a to czasem nie mirage jest pickiem SK?
up: no właśnie jakoś nie wierzę, że North wybrao mirage ???? SK 2mapa @1,57 peffka

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
wlasnie wrocilem z pileczki, widze ze virtusi ladnie pocisneli na trainie. jak wygladal overpass? mieli jakis kontakt czy raczej bez wiekszych szans?

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
SK wybrało Cache, North wybrało Overpassa, pozdrawiam... easy 2:0 dla sk
wlasnie wrocilem z pileczki, widze ze virtusi ladnie pocisneli na trainie. jak wygladal overpass? mieli jakis kontakt czy raczej bez wiekszych szans?
Raczej bez szans. Złapali co prawda kontakt w pewnym momencie, jednak kjearbye z dupreehem wyjaśnili od razu całą sytuacje

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Nie oddadzą. Miałem tak na tele. Była opcja zamknij zakład, ale mieliło. 10 min tak powtarzałem i nic. Napisałem wiadomość do nich, że zamykałem (i że cały czas się wyświetlałto, że można, nic nie poblokowane), a oni ze to lezy w ich gestii czy można. I nawet jak można, to nie zawsze zamykają
Tylko, że ja to robiłem na przeglądarce. Domyślam się, że będą coś pierdzielili o swoich śmiesznych zasadach i w ogóle, ale spróbować nie zaszkodzi. Nie oddadzą, to się pożegnają z jednym graczem i się przeniosę gdzieś indziej, bo tylko przepraszają za wszystkie ich błędy, a gów** mi z tego

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Tylko, że ja to robiłem na przeglądarce. Domyślam się, że będą coś pierdzielili o swoich śmiesznych zasadach i w ogóle, ale spróbować nie zaszkodzi. Nie oddadzą, to się pożegnają z jednym graczem i się przeniosę gdzieś indziej, bo tylko przepraszają za wszystkie ich błędy, a gów** mi z tego
Na pewno ci niestety nie oddadza. Przerabiane.

5567 719

5567

Użytkownik
Może to zabrzmi brutalnie, ale wielkiej różnicy im to nie zrobi...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom