Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Konkurs drużynowy z Betfan
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Blagam zbanujcie tego trolla.
Gosc gra 100 po kursie 81, mecz sie jeszcze nie skonczyl, a on zamyka za 30 kola, ale patafian XD.
Ale jakis mod mu edycje walnal, kocham :d Pozdrawiam //v
I vice versa. Zeruje powiadasz... Nic jeszcze dzis stad od nikogo nie pobralem, to raz. Dwa, wole pokomentowac, niz jawnie trollowac. Z reszta jak wolisz wielbic swojego bohatera to droga wolna, ja mam odmienne zdanie na ten temat.
Za co mają go zbanować? Przecież nie łamie chłop regulaminu. A że pisze głupoty? Ma takie prawo.
Jedyny minus tego wszystkiego, jest taki, że ktoś "niewtajemniczony" wejdzie i będzie brał od niego typy, na których może się srogo przejechać. "No bo jak to, facet stawia za 20 tys. to musi być super pewne" Inna sprawa, że inteligencja osoby, która w ciemno bierze typy kogokolwiek, nie przekracza inteligencji średniej wielkości ziemniaka.
I najlepsze jest to, że ja i inne mądre osoby co go mają na ingorze nawet by nie wiedziały o tej sprawie gdyby nie "setki" innych postów robiących z tego jak zwykle wydarzenie największego kalibru. Następne posty o zapalniczkach, zapałkach i innych świeczkach nie będą tolerowane.