>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
piotrex007 113,8K

piotrex007

Użytkownik
kurs 81 x 100 zł (max win 8 100 zł) ... Wawo zamknął ten zakład za 30 000 ????
Ale jest jeszcze przelicznik zapałek:
Pudełko zapałek: 10gr x 50 sztuk - tyle mniej więcej w paczce, czyli jedna sztuka to 0,002zł

Czyli 30 000 zapałek to: 30 000 x 0,002 = 60 zł ????

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Blagam zbanujcie tego trolla.
Gosc gra 100 po kursie 81, mecz sie jeszcze nie skonczyl, a on zamyka za 30 kola, ale patafian XD.
Ale jakis mod mu edycje walnal, kocham :d
Pozdrawiam //v
A może Ty byś podał jakiś typ, a nie tylko żerujesz i komentujesz?

nole 6,1K

nole

Forum VIP
No Barcelona z taką grą to daleko nie zajedzie.
Co się stało z tą ekipą sprzed 2-3 lat ?
Ręce opadają...

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
A może Ty byś podał jakiś typ, a nie tylko żerujesz i komentujesz?
I vice versa. Zeruje powiadasz... Nic jeszcze dzis stad od nikogo nie pobralem, to raz. Dwa, wole pokomentowac, niz jawnie trollowac. Z reszta jak wolisz wielbic swojego bohatera to droga wolna, ja mam odmienne zdanie na ten temat.

duda 380

duda

Użytkownik
Za co mają go zbanować? Przecież nie łamie chłop regulaminu. A że pisze głupoty? Ma takie prawo.
Jedyny minus tego wszystkiego, jest taki, że ktoś &quot;niewtajemniczony&quot; wejdzie i będzie brał od niego typy, na których może się srogo przejechać. &quot;No bo jak to, facet stawia za 20 tys. to musi być super pewne&quot; Inna sprawa, że inteligencja osoby, która w ciemno bierze typy kogokolwiek, nie przekracza inteligencji średniej wielkości ziemniaka.

Otrzymane punkty reputacji: +14
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
I najlepsze jest to, że ja i inne mądre osoby co go mają na ingorze nawet by nie wiedziały o tej sprawie gdyby nie &quot;setki&quot; innych postów robiących z tego jak zwykle wydarzenie największego kalibru.
Następne posty o zapalniczkach, zapałkach i innych świeczkach nie będą tolerowane.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom