rambo131
Forum VIP
Dokładnie ;-) Karmiąc trolla tylko dajecie mu satysfakcje. Kiedyś mu się znudzi.Patrzcie jaki ja mam bajer:
This message is hidden because Wawo is on your ignore list.
A przypominam, że każdy z tego może skorzystać.
Dokładnie ;-) Karmiąc trolla tylko dajecie mu satysfakcje. Kiedyś mu się znudzi.Patrzcie jaki ja mam bajer:
This message is hidden because Wawo is on your ignore list.
A przypominam, że każdy z tego może skorzystać.
Ale jest jeszcze przelicznik zapałek:kurs 81 x 100 zł (max win 8 100 zł) ... Wawo zamknął ten zakład za 30 000 ????
A może Ty byś podał jakiś typ, a nie tylko żerujesz i komentujesz?Blagam zbanujcie tego trolla.
Gosc gra 100 po kursie 81, mecz sie jeszcze nie skonczyl, a on zamyka za 30 kola, ale patafian XD.
Ale jakis mod mu edycje walnal, kocham :d
Pozdrawiam //v
I vice versa. Zeruje powiadasz... Nic jeszcze dzis stad od nikogo nie pobralem, to raz. Dwa, wole pokomentowac, niz jawnie trollowac. Z reszta jak wolisz wielbic swojego bohatera to droga wolna, ja mam odmienne zdanie na ten temat.A może Ty byś podał jakiś typ, a nie tylko żerujesz i komentujesz?
Zamykam po kursie 1,15Nie no rozwaliłeś tym tekstem teraz. Ładuje po 10 000 na kursy 1.08 i trzeba stawkować z głową ????
TSM wygra 2 mapę @1.61
A ogladam, ogladam. Tylko tam jak narazie nie ma gry, a gwaltIdź tam zapnij pasy i na cs go ????
Barcelona wymęczyła, karny całkowicie zasłużony. Szkoda Leganes, zasłużyli na remis ????
Taaaaak! :smile:
To próbuję lekko Leganes win @29. Ten kurs jest zdecydowanie za wysoki.
Lesiu pyk i już po zawodach :grin:Barka zaraz ogarnie