ziomeczek9393
Użytkownik
Pumas vs Tijuana over 2 @2,025 Bet365
Pumas vs Tijuana over 2 @2,025 Bet365
nie istnieja bo VP ma bardzo mocnego nuka + graja po lepszej stronie, szanse sa zawsze ale mysle ze spokojnie astralis bierze 2 mapeNa Overpassie bez szans? Wydaje mi się, że powalczą z taką grą, przecież Astralis nie istnieje
nie ma coMontex Lublin DNB @5,50
No ja tam w temacie bubla walnąłem, w sensie, że pick map jest na odwrót, tym razem się nie sprawdziło z tym TEAM A i TEAM B :razz:VP wygra pierwszą mapę to chyba najłatwiejsza kasa w życiu
Wczoraj tutaj stawiali na Słoweńców to dostosowali się ????Vive kur...brawo ???? Mając +5 w końcówce, wystarczyło grać swoje i dorzucać po bramce. Proste błędy i porażka, jak? Nie wiem ????
To już nie jest taka dysproporcja jak za czasów cs 1.6 więc ta "lepsza" strona jest bardzo dyskusyjnanie istnieja bo VP ma bardzo mocnego nuka + graja po lepszej stronie,
Zauwazylem, ze ta pilka reczna to czasem takie same kwiatki jak tenis.Vive kur...brawo ???? Mając +5 w końcówce, wystarczyło grać swoje i dorzucać po bramce. Proste błędy i porażka, jak? Nie wiem ????
AL Ahly wygra z AL Moqawloon (Egipt , nozna) 1,5 + mozna dodac 1X w meczu Glacis z Lions ( Gibraltar ) z kursem 1,14
#rapeAstralis win 1 mapa @2,37 bet365
VP nie przegrali na tej mapie chyba od roku. Astralis już ostatnio postraszyli Virtusów na Nuke, coś czuję, że dzisiaj ich przełamią, oczywiście sercem za Virtusami.