>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
siarzewski 196

siarzewski

Użytkownik
to jakaś aluzja do mojej propozycji filmu? wiem, że to co podałeś to też tytuł filmu

Over 1,5 w meczu Spartaka Nalchika próbuje @2.25
nie wiem o co chodzi z tą rzekomą aluzją, bo dopiero wpadłem na forumka

film wart uwagi i skłania do przemyśleń

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Jakiś dobry film z nowości? Ktoś coś? Tylko taki żeby się już dało złapać na necie.
@Edit
Przełęcz ocalonych polecam,a nawiasem mówiąc to nie jest temat do tego typu pytań ;) //valentine28
Underworld: Wojny Krwi i Doktor Strange. Fajne fantasy ????

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Jakiś dobry film z nowości? Ktoś coś? Tylko taki żeby się już dało złapać na necie
na tvnie jakiś starszy koles w szpitalu wsadza sobie korę w dupę i ma krwotok ????

nie wiem czy cie rajcuje taka fabuła?
ja osobiście przełączylem po sekundzie ????

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Rakitic kartka 5.00
Unibet
Ivan nie gra w moim odczuciu dobrego sezonu, wyczyścił się i zaś może grać ostro. W środku pola będzie miał się z kim kopać. W tej edycji LM złapał 3 kartki w meczu z Celticiem i City oba wyjazdowe, z Celtickiem po raz drugi to było taktyczne. Jednak moim zdaniem warto rozważyć tą opcję bo kurs zacny.

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Underworld, Doktor Strange i Przełęcz ocalonych widziałem. McImperium albo Dziewczynę z pociagu zaraz odpalam. Zleci do LM, dzięki elo.

D 0

dutra

Gość
Na forumku już taka atmosfera gęsta po spinkach że już tytuły filmów jako atak odbierane ????

oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Zaksa wygrawa 2:0 w setach, i mają już pewne pierwsze miejsce w grupie. W połowie drugiego seta de Giorgi wpuścił na parkiet zmienników i zostali już do końca seta. Sądzę że da się chłopakom wykazać i zostawi ich na trzeciego seta jeszcze.
Gram +5,5 pkt Noliko 3. set @2,00 3/10
e: dobra, z pierwszego składu zostali Bieniu i Buszek, +5,5pkt powinno wejść ????

Otrzymane punkty reputacji: +14
josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Panowie odchodze z forum, Typy bede nadal podawal ale w innym miejscu, Dziekuje wszystkim za wspolprace i wspolnie zarobione pieniadze ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom