tobias
Użytkownik
Oficjalny Twitter City podaje od lewej Kolarov Stones Sagna Fernandinho. Na livesporvie też inaczej, sam jestem ciekaw jak wyjdą ????Nie przekonuje mnie duet Kolarov Stones.
Oficjalny Twitter City podaje od lewej Kolarov Stones Sagna Fernandinho. Na livesporvie też inaczej, sam jestem ciekaw jak wyjdą ????Nie przekonuje mnie duet Kolarov Stones.
jednak jest ???? utwierdzilo mnie w przekonaniu, żeby trzymać pogoń i nie zamykac przy remisieOd kiedy "ciężko to widzę" jest typem? ???? ???? ????
Z tego co widzę to na oficjalku jest podane tak samo jak na LS. Caballero, Sagna, Kolarov, Stones, Fernandinho, Toure, Sterling, Silva (C), De Bruyne, Sane, G JesusOficjalny Twitter City podaje od lewej Kolarov Stones Sagna Fernandinho. Na livesporvie też inaczej, sam jestem ciekaw jak wyjdą ????
over 2,5 w Rumunii @ 1.83
Niżej masz grafikę podaną jak dałem, aczkolwiek Kolarov w obronie to już wiele razy grał na środku. Podsumowując geniusza Pepa nikt nie przewidziZ tego co widzę to na oficjalku jest podane tak samo jak na LS. Caballero, Sagna, Kolarov, Stones, Fernandinho, Toure, Sterling, Silva (C), De Bruyne, Sane, G Jesus
masakra dzisiaj xDDinamo Bukareszt @ 2,75
Ja tak samo, ale może się zlituje, dość emocji nam już zafundował. btw, wybierasz się jeszcze na jakiś mecz w Rotterdamie? Rozważam czy jechać w tym roku na turniej do Stuttgartu, fajnie by było przeczytać obszerniejszą relację z tego typu wypadu. ????Wymęczył Marchenko seta, ale z niepokojem wyczekuje kolejnego