>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Panowie co jest, pograłem Zieloną górę od Prezesa, nie siadło, ale zakładu nie ma w historii i dostałem zwrot. Ktoś pograł i też dostał zwrot?

czaro82 506,5K

czaro82

Użytkownik
Hannover - Bochum under 8 rożnych 2.0 Bet365
... jak narazie kopanina w środku pola im dalej z remisem tym
lepiej dla betu bo bliżej gola gospodarze i też dobrze he he

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Oficjalny Twitter City podaje od lewej Kolarov Stones Sagna Fernandinho. Na livesporvie też inaczej, sam jestem ciekaw jak wyjdą ????
Z tego co widzę to na oficjalku jest podane tak samo jak na LS. Caballero, Sagna, Kolarov, Stones, Fernandinho, Toure, Sterling, Silva (C), De Bruyne, Sane, G Jesus

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Lazio - Milan Lazio gol do 40 min @ 1,83 Bet365 gram jak będzie @2 parę minut po rozpoczęciu
Milan gra dzisiaj bez obrony i bez środka pola praktycznie Pioli-Locatelli-Pasalić to jest raczej ustawienie w kategoriach humorystycznych. Lazio napakowane z Immobile na czele, mocno będę zdziwiony jak nie strzelą nic do przerwy.

tobias 359

tobias

Użytkownik
Z tego co widzę to na oficjalku jest podane tak samo jak na LS. Caballero, Sagna, Kolarov, Stones, Fernandinho, Toure, Sterling, Silva (C), De Bruyne, Sane, G Jesus
Niżej masz grafikę podaną jak dałem, aczkolwiek Kolarov w obronie to już wiele razy grał na środku. Podsumowując geniusza Pepa nikt nie przewidzi ;)

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Wymęczył Marchenko seta, ale z niepokojem wyczekuje kolejnego :p
Ja tak samo, ale może się zlituje, dość emocji nam już zafundował. :p btw, wybierasz się jeszcze na jakiś mecz w Rotterdamie? Rozważam czy jechać w tym roku na turniej do Stuttgartu, fajnie by było przeczytać obszerniejszą relację z tego typu wypadu. ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Hannover to w opinii niektórych userów dużo większy pewniak jak Pogoń, a zaczyna tak samo, tylko nie wiadomo czy tak samo skończy. Bochum to nie Piast :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom