>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
D 0

dutra

Gość
Guardiola eksperymentuje:
Caballero, Sagna, Kolarov, Stones, Fernandinho, Toure, Sterling, Silva (C), De Bruyne, Sane, G Jesus
Jak dla mnie BTS do grania.
@1.67
Co tu jest eksperymentalnego ?

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Kupon AKO:
*Vasteras - Tumba ( reczna Szwecja) 19:00
Typ ; 1
Kurs: 1,55
+
*Skovde - Hammarby ( reczna Szwecja) 19:00
Typ : 1
Kurs: 1,2
+
* Malmo - IFK Ystads ( reczna Szwecja) 19:00
Typ: IFK Ystads +11,5
Kurs: 1,3

AKO łączne = 2,42

Vasteras opisalem . Skovde to moim zdaniem pewniak - mocni u siebie , nie zdazaja im wpadki ze slabymi , a Hammarby to najgorszy klub ligi. Co do meczu Malmo - IFK mialem rozne mysli itp. Moglem wziac -5,5 Malmo itp. Jednak wskazalem na +11,5 Ystads : 1) Malmo wygralo dwa razy wieksza niz 11 bramki i to bylo na poczatku sezonu , gdy byli silneijsi niz teraz , 2) IFK przegrali wieksza liczba niz 11 raz albo dwa raz i to bylo na poaczatku sezonu , teraz natomiast prezentuja sie lepiej przegrywaja z najlepszymi ,ale niewielka iloscia bramek, 3) Malmo wygralo w grudniu 13 bramkami z Ystads - nie zdarzy sie tak znowu .,. , 4) Malmo zagralo 2 kolejki temu bardzo dobry mecz wygrywajac 10 bramkami - patrzac na ich mecze taki mecz zdarzy sie za 3-5 kolejki znowu .. Wiec , zeby moj typ nie wszedl w tym meczu Malmo musi zagrac jeden z lepszych meczow , Ystads naslabszy , do tego musieliby obnizyc forme znowu do poczatku sezonu , natomiast Malmo grac ja poczatku i rozbijac rywali w kolejnych meczach oraz Ystads nie odpusci tego meczu , beda chcieli sie pokazac z jak najlepszej strony z wymagajacym rywalem , a Malmo moze dac szanse zmiennikom itp.polecam

verno 763,7K

verno

Znawca - Hokej
Bournemouth dużo strzela, ale jakoś nie wydaje mi się, że w tym meczu coś trafią. Wg mnie City to weźmie do zera.
JA poszedłem w over 10rr bardziej pewne mi się wydaję niż gol dla Bourn~

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom