artorrotorro
Użytkownik
Gdzie takie info dostałeś? Super opcja!Jakaś nowa opcja jest w b365, można usunąć postawiony zakład. Wyskoczylo mi info przed chwilą. Dobra zmiana, szkoda, ze ta w Polsce nie pozwoli dlugo się nacieszyć.
Gdzie takie info dostałeś? Super opcja!Jakaś nowa opcja jest w b365, można usunąć postawiony zakład. Wyskoczylo mi info przed chwilą. Dobra zmiana, szkoda, ze ta w Polsce nie pozwoli dlugo się nacieszyć.
SL i-League - kwalifikacjePany, gdzie mogę znaleźć ten Tricked z esportów od Vidala?
sl i-league - kwalifikacjePany, gdzie mogę znaleźć ten Tricked z esportów od Vidala?
Jeśli to nie jakaś beta, tylko finalnie wprowadzają, to świetna opcja. A po usunięcie cała stawka wraca czy tak jak przy zamknięciu, z lekkim minusem?A no spacerowałem sobie na telefonie po zakładach live i nagle mi wyskoczyla wiadomość o tym. Nawet taka jakby wizualizacja krok po kroku jak to robic.
Darussafaka -3.5 @1.86
Na 365 prawdopodobnie nie, chociaż to nigdy nie wiadomo, ale w kalendarzu nie mają.Dzięki Pany, reputka poleciała. Będzie na lajfie w becie, albo gdzie będę mógł śledzić wynik jakiś?
Też mam takie przeczucie właśnie ???? Myślę jeszcze nad bramkami, czy by nie pograćPogoń nie wygra @2.25
Czas na pierwszą niespodzianke.
Ze stawkami nie wiem jak, bo nie rzuciło mi się w oczy a i nie chciało mi się czytać wszystkiego, ale wyskoczył przykładowy kupon z kilkoma zdarzeniami, no i bylo pokazane, ze jak sie chce to można wywalić z kuponu dowolne zdarzenie calkowicie, lub zamienic je na jakies inne.Jeśli to nie jakaś beta, tylko finalnie wprowadzają, to świetna opcja. A po usunięcie cała stawka wraca czy tak jak przy zamknięciu, z lekkim minusem?
Specjalnie odpaliłem na telefonie i faktycznie, natomiast to dotyczy tylko i wyłącznie zakładów przez telefon lub tabletZe stawkami nie wiem jak, bo nie rzuciło mi się w oczy a i nie chciało mi się czytać wszystkiego, ale wyskoczył przykładowy kupon z kilkoma zdarzeniami, no i bylo pokazane, ze jak sie chce to można wywalić z kuponu dowolne zdarzenie calkowicie, lub zamienic je na jakies inne.