>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Dzięki Pany, reputka poleciała. Będzie na lajfie w becie, albo gdzie będę mógł śledzić wynik jakiś?

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
A no spacerowałem sobie na telefonie po zakładach live i nagle mi wyskoczyla wiadomość o tym. Nawet taka jakby wizualizacja krok po kroku jak to robic.
Jeśli to nie jakaś beta, tylko finalnie wprowadzają, to świetna opcja. A po usunięcie cała stawka wraca czy tak jak przy zamknięciu, z lekkim minusem?

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
5567 719

5567

Użytkownik
Jeśli to nie jakaś beta, tylko finalnie wprowadzają, to świetna opcja. A po usunięcie cała stawka wraca czy tak jak przy zamknięciu, z lekkim minusem?
Ze stawkami nie wiem jak, bo nie rzuciło mi się w oczy a i nie chciało mi się czytać wszystkiego, ale wyskoczył przykładowy kupon z kilkoma zdarzeniami, no i bylo pokazane, ze jak sie chce to można wywalić z kuponu dowolne zdarzenie calkowicie, lub zamienic je na jakies inne.

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Panowie wiem, że trochę nie na temat ale wybaczcie. Miał ktoś kiedyś sytuację, że płacił kartą Skrill przez przelewy 24 za zakupy internetowe i wyskoczył błąd. Jednak pieniądze z konta Skrill pobrało (zablokowana owa kwota w saldzie). Okazało się, że transakcja była nie udana i pieniądze cofną mi na konto Skrilowe, w jak długi okres czasu ten zwrot może być? (kwota dosyć spora, bo kupowałem części do komputera)

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Ze stawkami nie wiem jak, bo nie rzuciło mi się w oczy a i nie chciało mi się czytać wszystkiego, ale wyskoczył przykładowy kupon z kilkoma zdarzeniami, no i bylo pokazane, ze jak sie chce to można wywalić z kuponu dowolne zdarzenie calkowicie, lub zamienic je na jakies inne.
Specjalnie odpaliłem na telefonie i faktycznie, natomiast to dotyczy tylko i wyłącznie zakładów przez telefon lub tablet ;)

Tutaj macie info dokładne o co chodzi:

https://extra.bet365.com/features/pl/edit-bet

Brawo bet365! Świetna opcja, chyba pierwszy bukmacher, który oferuje takie coś? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom