Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Jakaś nowa opcja jest w b365, można usunąć postawiony zakład. Wyskoczylo mi info przed chwilą. Dobra zmiana, szkoda, ze ta w Polsce nie pozwoli dlugo się nacieszyć.
A no spacerowałem sobie na telefonie po zakładach live i nagle mi wyskoczyla wiadomość o tym. Nawet taka jakby wizualizacja krok po kroku jak to robic.
A no spacerowałem sobie na telefonie po zakładach live i nagle mi wyskoczyla wiadomość o tym. Nawet taka jakby wizualizacja krok po kroku jak to robic.
Ze stawkami nie wiem jak, bo nie rzuciło mi się w oczy a i nie chciało mi się czytać wszystkiego, ale wyskoczył przykładowy kupon z kilkoma zdarzeniami, no i bylo pokazane, ze jak sie chce to można wywalić z kuponu dowolne zdarzenie calkowicie, lub zamienic je na jakies inne.
Panowie wiem, że trochę nie na temat ale wybaczcie. Miał ktoś kiedyś sytuację, że płacił kartą Skrill przez przelewy 24 za zakupy internetowe i wyskoczył błąd. Jednak pieniądze z konta Skrill pobrało (zablokowana owa kwota w saldzie). Okazało się, że transakcja była nie udana i pieniądze cofną mi na konto Skrilowe, w jak długi okres czasu ten zwrot może być? (kwota dosyć spora, bo kupowałem części do komputera)
Ze stawkami nie wiem jak, bo nie rzuciło mi się w oczy a i nie chciało mi się czytać wszystkiego, ale wyskoczył przykładowy kupon z kilkoma zdarzeniami, no i bylo pokazane, ze jak sie chce to można wywalić z kuponu dowolne zdarzenie calkowicie, lub zamienic je na jakies inne.