Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Konkurs drużynowy z Betfan
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Wziąłem tego Zhanga @ 2.1 Oby brał mecz.
Mnie ciekawi sytuacja w Meksyku w meczu Chiapas...Chciałbym poczekać na ov 3,5 fajniejszy kurs, ale nie wiem czy się doczekam.
I przełamał ???? . Apropos Pospisila. Shapovalova to zawieszają za to pierdyknięcie w sędziego? Ktoś coś wie? Bo w sumie chłopak zrobił to nieumyślnie, a Kanada i tak walkowera miała (co jest chyba wystarczającą karą).
I przełamał ???? . Apropos Pospisila. Shapovalova to zawieszają za to pierdyknięcie w sędziego? Ktoś coś wie? Bo w sumie chłopak zrobił to nieumyślnie, a Kanada i tak walkowera miała (co jest chyba wystarczającą karą).
Walkower w takich przypadkach jest musem. Co do innych kar to raczej nie, chyba ze pare groszy mu beda kazali sypnac. Co innego gdyby to było jakieś wybitnie niesportowe zachowanie
Czy taki duży? Vasek na umierającego nie wygląda, a gema też tak stracił o włos. 2 BP obronił, nawet przewagę miał. Ale się cieszę, że go akurat w tamtym gemie odłamał. Zresztą jest różnica, bo było 3,75 a na obecny gem było już 2,1