>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Wziąłem tego Zhanga @ 2.1 Oby brał mecz.
Mnie ciekawi sytuacja w Meksyku w meczu Chiapas...Chciałbym poczekać na ov 3,5 fajniejszy kurs, ale nie wiem czy się doczekam.

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
To teraz grać, że Zhang przełamie?
I przełamał ???? . Apropos Pospisila. Shapovalova to zawieszają za to pierdyknięcie w sędziego? Ktoś coś wie? Bo w sumie chłopak zrobił to nieumyślnie, a Kanada i tak walkowera miała (co jest chyba wystarczającą karą).

seba6 533

seba6

Użytkownik
Duzy błąd buka ze w ogóle trzymał jeszcze kursy na zhanga widząc co sie dzieje. Jak vasek w polowie gema brak medical to nie byle co

seba6 533

seba6

Użytkownik
I przełamał ???? . Apropos Pospisila. Shapovalova to zawieszają za to pierdyknięcie w sędziego? Ktoś coś wie? Bo w sumie chłopak zrobił to nieumyślnie, a Kanada i tak walkowera miała (co jest chyba wystarczającą karą).
Walkower w takich przypadkach jest musem. Co do innych kar to raczej nie, chyba ze pare groszy mu beda kazali sypnac. Co innego gdyby to było jakieś wybitnie niesportowe zachowanie

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Duzy błąd buka ze w ogóle trzymał jeszcze kursy na zhanga widząc co sie dzieje. Jak vasek w polowie gema brak medical to nie byle co
Czy taki duży? Vasek na umierającego nie wygląda, a gema też tak stracił o włos. 2 BP obronił, nawet przewagę miał. Ale się cieszę, że go akurat w tamtym gemie odłamał. Zresztą jest różnica, bo było 3,75 a na obecny gem było już 2,1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom