Perugia - Monza @ 2.10 Bet365

over 2.5 w meczu @1.875XI: Rafael; Pisacane, Capuano, B. Alves, Murru; Isla, Dessena (C), Di Gennaro, Barella; Borriello, Sau
XI: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Marchisio; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain
Oj będzie wesoło na Sardynii. Takich smutów jak w tyg z Crotone to na pewno nie będzie.
nie lubię grać RR w meczach Atletico... bez pomysłu :?:Skoro tak pięknie wytłumaczyłeś to jaka jest szansa na tę opcję w meczu Atletico z Celtą? ????
prawie prawie, odrobili z 16-21 --> 23-22
Próbuję raz jeszcze, VCO Berlin 4 set 3,00
 No, tu już plusik  ????
 No, tu już plusik  ????Niewykluczone ????Donadoni jeszcze jeden mecz poprowadzi dla Bolonii to chyba zawału dostanie, to jest po prostu niewytłumaczalna sytuacja co oni wyprawiają w tym roku.
Dla ludzi szukających spisków to Bolonia wyrasta na mistrza ustawek, nie pamiętam ile chodził Milan w końcówce ale na pewno @ +20 a dzisiaj Doria @ 19 już nie wspominając o tym overze z Napoli
ewidentnie sterują tym meczem, chciałbym żeby straciły kontrole i ŁKS wygrał i byłoby fajnie :grin:Chemik zaczyna 3. seta od 0:6...
Chicago bez Butler'a i Mirotica. Stawiałbym w stronę Wolves.Panowie Chicago Bulls ?
zamykałbymMarseilla zamyka ako @40.69
Niestety w lvb nie ma możliwości. Miałem Seville ale zmieniłem????zamykałbym
marsylia na wyjazdach nie rozpieszcza
W takim razie miłej nerwówkiNiestety w lvb nie ma możliwości. Miałem Seville ale zmieniłem????
Pokaż te ako ????Niestety w lvb nie ma możliwości. Miałem Seville ale zmieniłem????