Perugia - Monza @ 2.10 Bet365
over 2.5 w meczu @1.875XI: Rafael; Pisacane, Capuano, B. Alves, Murru; Isla, Dessena (C), Di Gennaro, Barella; Borriello, Sau
XI: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Marchisio; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain
Oj będzie wesoło na Sardynii. Takich smutów jak w tyg z Crotone to na pewno nie będzie.
nie lubię grać RR w meczach Atletico... bez pomysłu :?:Skoro tak pięknie wytłumaczyłeś to jaka jest szansa na tę opcję w meczu Atletico z Celtą? ????
No, tu już plusik ????prawie prawie, odrobili z 16-21 --> 23-22
Próbuję raz jeszcze, VCO Berlin 4 set 3,00
Niewykluczone ????Donadoni jeszcze jeden mecz poprowadzi dla Bolonii to chyba zawału dostanie, to jest po prostu niewytłumaczalna sytuacja co oni wyprawiają w tym roku.
Dla ludzi szukających spisków to Bolonia wyrasta na mistrza ustawek, nie pamiętam ile chodził Milan w końcówce ale na pewno @ +20 a dzisiaj Doria @ 19 już nie wspominając o tym overze z Napoli
ewidentnie sterują tym meczem, chciałbym żeby straciły kontrole i ŁKS wygrał i byłoby fajnie :grin:Chemik zaczyna 3. seta od 0:6...
Chicago bez Butler'a i Mirotica. Stawiałbym w stronę Wolves.Panowie Chicago Bulls ?
zamykałbymMarseilla zamyka ako @40.69
Niestety w lvb nie ma możliwości. Miałem Seville ale zmieniłem????zamykałbym
marsylia na wyjazdach nie rozpieszcza
W takim razie miłej nerwówkiNiestety w lvb nie ma możliwości. Miałem Seville ale zmieniłem????
Pokaż te ako ????Niestety w lvb nie ma możliwości. Miałem Seville ale zmieniłem????