verno
Znawca - Hokej
AL Nahdha v Uhud
over 0.5ht
1.72 Bet365
AL Nahdha v Uhud
over 0.5ht
1.72 Bet365
W pierwszym secie Goffin skoncentrowany zmiażdżył Darcisa który fatalnie wyglądał ledwo ugrał seta a w drugim jak to bywa rozluźnił się za bardzo, może w głowie już skończył ten mecz i popełnia proste błędy ale powinien ogarnąć bez problemu, Darcis słaby jest strasznieNie ogladam meczu ale po wyniku widac, ze Goffin strasznie meczy konia w 2 secie,widzi to ktos? Czemu taka dysproporcja w porownaniu do 1 seta?
ogarnij to bo to przeciez jest chat a nie typy na zywoOpanujcie się co niektórzy, bo odpoczniecie od TnŻ.
No ale Ci co bronili prowadzili i trzymali ładnie rywali na dystans, więc po co im faulować? :razz:Wtf?! Sekundy do końca, każdy zespół w kosza broniąc by faulował licząc, że przy osobistych przeciwnik sie pomyli, a Ci z tych Filipin stoją jak te słupy soli
To samo pomyślałem ???? tym bardziej, że TNT chyba nawet 50% nie miało ftWtf?! Sekundy do końca, każdy zespół w kosza broniąc by faulował licząc, że przy osobistych przeciwnik sie pomyli, a Ci z tych Filipin stoją jak te słupy soli
Ale tu chyba chodzi o te akcję na 26 sek do końca. Posiadanie TNT i koleś stał z piłą 20 sekNo ale Ci co bronili prowadzili i trzymali ładnie rywali na dystans, więc po co im faulować? :razz:
Aaa no tak, fakt Komicznie to wyglądało :grin:Ale tu chyba chodzi o te akcję na 26 sek do końca. Posiadanie TNT i koleś stał z piłą 20 sek
Ja oglądałem, bo miałem pograne gospodarzy po kursie 6.0 :-(Quingdo 11 sek i posiadanie akcja na wygraną, ciekawe szkoda że stream nie ma. Jednak nie
Under 9.5 gema 2 set u Goffina @1.72