Nie ukrywam, że jestem zaskoczony.Cukier +30,5 @1,83 solidnie przyłożone, czwarta kwarta na pewno będzie lepsza w wykonaniu gości
Nie ukrywam, że jestem zaskoczony.Cukier +30,5 @1,83 solidnie przyłożone, czwarta kwarta na pewno będzie lepsza w wykonaniu gości
A debel Zverevów kolego, masz zdanie ?over 2,5 w Bilbao @ 3,50
Lajtowoover 2,5 w Bilbao @ 3,50
A powinni ich lajtowo ograć. Singlowo dużo lepsi, to zaważy.A debel Zverevów kolego, masz zdanie ?
setka w pierwszym frejmie!Snooker 20:10
Marco Fu over 0,5 centuries @ 1,83
9/10j
https://forum.bukmacherskie.com/f63/world-grand-prix-2017-6-12-02-2017-a-142588.html
No już po kursie w pierwszym gemie niestety :]A powinni ich lajtowo ograć. Singlowo dużo lepsi, to zaważy.
znów wyciągnęliBilbao - Deportivo 1 @3,95
Może szału nie grają, ale dominują. Deportivo - gol po strzale życia i niewykorzystana setka po kontrze. To tyle ze strony gości w I połowie.
Athletic miał w tym sezonie już kilka meczów kiedy pierwsi tracili bramkę i mimo tego ostatecznie wyciągali zwycięstwo.
Schalke 0 - 0 Hertha Berlin 21â˛
1.9
Schalke
Zjawiński i Abott kontuzjowani, w ich miejsce sprowadzony został Josip Barisić z Piasta Gliwice i jeszcze do Gdyni wrócił Trytko. Jak dla mnie cała czwórka nie nadaje się do gry w ekstraklasie, jedynie można liczyć na Barisicia, ale to też trzeba się zastanowić nad tym, że Piast puszcza go bez zastanowienia. Oficjalnie mają 9ątkę w podstawie.Gdzieś wyczytałem, że w Arce są problemy z napastnikami i możliwe, że zagra jakiś junior albo zawodnik przesunięty z innej pozycji - info do zweryfikowania.
Może i ma. Ale jeśli Legia dziś przegra, skąd będziesz wiedział, że stało się to za sprawą masówki, a nie dlatego, że Arka była lepiej dysponowana? ????Czyli Twoim zdaniem masówka nie ma żadnego znaczenia? ????
No na razie tak, zobaczymy co dalej.No już po kursie w pierwszym gemie niestety :]