U jakich buków do gry prócz Bet365 ?Laboureur/Sude plażówka za 20min @ 1.57
U jakich buków do gry prócz Bet365 ?Laboureur/Sude plażówka za 20min @ 1.57
Ramos na mecz nie wyszedl. Puszcza mecz jak milo ????Lorenzi 2:0 @ 1,72 Ramos nie potrafi pilki przebic ????
Wisła i ostatnia akcja podsumowuje cały meczWisla o 2,5 + Saymony @2,60
legia wygraco polecacie w meczu Legii? Czysty win gości?
Nie ma masówki.Masówka w strone Legii, czy to dobrze wróży?
A co ma masówka do tego? ???? Jak będą mieli wygrać to wygrają, jak będą mieli przegrać to przegrają. Masówka tutaj nie ma nic do rzeczy. Zawsze się śmieje jak ludzie argumentują to w taki sposób lub wspominają o "MASÓWCE" - "ooo, masówka, masówka, gram przeciwko! bo przecież masówka = przegrana" ???? I te pisanie po meczu "a nie mówiłem? masówki zawsze tak się kończą" ???? No idzie się pośmiać.Masówka w strone Legii, czy to dobrze wróży?
Większość masówek wchodzi, ale przecież w tym meczu masówki nie ma. Także nie wiem o co dyskusja.A co ma masówka do tego? ???? Jak będą mieli wygrać to wygrają, jak będą mieli przegrać to przegrają. Masówka tutaj nie ma nic do rzeczy. Zawsze się śmieje jak ludzie argumentują to w taki sposób lub wspominają o "MASÓWCE" - "ooo, masówka, masówka, gram przeciwko! bo przecież masówka = przegrana" ????
Niezła impreza musiała być wczorajCukier +27.5pkt, kurs 1.83
Czyli Twoim zdaniem masówka nie ma żadnego znaczenia? ????A co ma masówka do tego? ???? Jak będą mieli wygrać to wygrają, jak będą mieli przegrać to przegrają. Masówka tutaj nie ma nic do rzeczy. Zawsze się śmieje jak ludzie argumentują to w taki sposób lub wspominają o "MASÓWCE" - "ooo, masówka, masówka, gram przeciwko! bo przecież masówka = przegrana" ????
Gdzieś wyczytałem, że w Arce są problemy z napastnikami i możliwe, że zagra jakiś junior albo zawodnik przesunięty z innej pozycji - info do zweryfikowania.arka - legia wyrównany mecz myśle, że 50/50 w tym wypadku