>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
gsmfon 116

gsmfon

Użytkownik
Tak z karnego, ale karny był jakies 2 minuty później.
Moze ktos kto pogral niech da Ci screen z czasem zakladu postawionym przed Toba,nawet z mniejszym kursem lecz wiekszym jak oni Ci podają. Wyslij im 2 screeny z argumentem typu &quot;kurs 5min przed moim zakladem wynosił 2.5, przy moim zagladzie wzrósł na 5.0 gdzie po ~2min padla bramka.&quot;

Tak bym probowal.

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Moze ktos kto pogral niech da Ci screen z czasem zakladu postawionym przed Toba,nawet z mniejszym kursem lecz wiekszym jak oni Ci podają. Wyslij im 2 screeny z argumentem typu &quot;kurs 5min przed moim zakladem wynosił 2.5, przy moim zagladzie wzrósł na 5.0 gdzie po ~2min padla bramka.&quot;

Tak bym probowal.
Dlatego pytam czy ktoś grał, wiem że grali ludzie win Celty po @9.

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Dlatego pytam czy ktoś grał, wiem że grali ludzie win Celty po @9.
Matiee grał win celty po kursie 9 na chwilę przed karnym, z tego co pamiętam to w Unibecie, pisz do niego niech Ci wyśle kawałek screena kuponu rozliczonego na plus i tym się podpieraj, bo nie może być tak że przy stanie 0-0 jest kurs na zwycięstwo celty @9 a Tobie zakład na Ov 0,5 rozliczają po 1,20.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Matiee grał win celty po kursie 9 na chwilę przed karnym, z tego co pamiętam to w Unibecie, pisz do niego niech Ci wyśle kawałek screena kuponu rozliczonego na plus i tym się podpieraj, bo nie może być tak że przy stanie 0-0 jest kurs na zwycięstwo celty @9 a Tobie zakład na Ov 0,5 rozliczają po 1,20.
To dwa inne zakłady, a ten gościu co mu odpisuje to on dobrze wie, że kurs był prawidłowo wystawiony.

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
To dwa inne zakłady, a ten gościu co mu odpisuje to on dobrze wie, że kurs był prawidłowo wystawiony.
Wiem, że dwa inne i wiem, że to jest jawna próba wychu*ania, ale musi sie łapać wszystkich sposobów, włącznie z monitorowaniem spotkań dzisiaj i w podobnej sytuacji przy remisie 0-0 po 80 minucie robić skriny kursów i reklamować zakład do skutku.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Wczoraj zimowe 7/7. Dzisiaj powtóreczka
Tak gram kwalifikacje
Glasder - Aalto @ 1,57
Bickner - Boyd Clowes @ 1,45
Damjan - Janda @ 1,47
Freitag - Stjernen @ 1,30
Żyła - Freitag @ 1,57

D 570

duff999

Użytkownik
Jeśli złapał zakład w momencie gwizdnięcia karnego i bet365 przysnął to trzeba natychmiastowo po golu to cashowac jesli się da i wypłacać , a tak nic już z tym nie zrobi choćby słał ze 100 buków screeny i dzwonił po 15 razy dziennie.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Gambos @7
Ja sobie spróbuje, dawno już powinien polecieć, a daje rade. Krygios to tylko serwis, dla mnie ten kurs to jednak lekka przesada, biere.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom