dzięki reputka leciBangalore Independents v Income TAX SC, over 1,5 ht kurs 2.75, bet365
;].Yasutaka Uchiyama @1.40
+
Ratiwatana SA / Ratiwatana SO @1.45
+
Chicago Blackhawks @1.6
Ako: 3,248
Na noc :]
Potem rozliczę znów. Dobrej nocy.
Zobacz w dziale, trochę typów poszło w kierunku gospodarzy, 1x uważam też nie jest głupie, ale "to nie mój" mecz ????Melbourne - Sydney jakieś propozycje?
Nie wszyscy ???? poza tym mecz się jeszcze nie skończył: był karny, było wyrównanie, było czerwo co dalej? ????Wszyscy dawali tą jedynke w Australii, puściłem 1X a te batony teraz będą grać prawie godzinę w 10. Cholerne egzotyczne ligi ????
niestety fatalna końcówka meczuDzisiaj proponuję Flamengo w kosza 2,65 do przerwy 7pkt starty powinni sobie poradzić ???? aczkolwiek gram za mniejszą stawkę niż poprzednie typy ???? mam nadzieję ze tym razem obejdzie się bez dogrywki ????
Witam, wie ktoś może czy będzie transmisja w jakimś kanale konkursu kobiecych skoków narciarskich ? Z górę dziękuje !
Na TVP sport będzie z komentarzem S. SnopkaWitam, wie ktoś może czy będzie transmisja w jakimś kanale konkursu kobiecych skoków narciarskich ? Z górę dziękuje !
miałem tą samą sytuację z underem w ASG, daj znać czy coś wskurasz, ja odpuściłem, bo nie maiłem do nich siłHaha caloroczny zmienił mi over w Szachtarze z 5.00 na 1.20. Da się z nimi jeszcze to jakos wyklocic?