>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
kamillo91 4,5K

kamillo91

Użytkownik
Teraz próbuję tak:
Bangalore Independents v Income TAX SC, over 4,5 ht kurs 1.90, bet365

Otrzymane punkty reputacji: +8
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Wieje nudą, ale na Antypodach wszystko potrafi się zmienić dosłownie w kilka sekund ????
O właśnie karny i 0-1 ???? Cyk i 1-1 : Australia w pigułce ????
W 60 sekund 2 bramy ???? ???? ????
A potem standard: czerwo dla MC i 2 kolejne bramy dla Sky Blue ????

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Wszyscy dawali tą jedynke w Australii, puściłem 1X a te batony teraz będą grać prawie godzinę w 10. Cholerne egzotyczne ligi ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Wszyscy dawali tą jedynke w Australii, puściłem 1X a te batony teraz będą grać prawie godzinę w 10. Cholerne egzotyczne ligi ????
Nie wszyscy ???? poza tym mecz się jeszcze nie skończył: był karny, było wyrównanie, było czerwo co dalej? ????
Dalej jest 1-2, piękna brama z wolnego. 1-3 - strzelcem Bobo ???? Zaraz MC dostaną chyba 2-ie czerwo za mało sportowe akcje i rzucanie się do sędziego.
Koniec
PS mogło być jeszcze po jednej dla każdej drużyny.

betbangtheory 93

betbangtheory

Użytkownik
Dzisiaj proponuję Flamengo w kosza 2,65 do przerwy 7pkt starty powinni sobie poradzić ???? aczkolwiek gram za mniejszą stawkę niż poprzednie typy ???? mam nadzieję ze tym razem obejdzie się bez dogrywki ????
⛔ niestety fatalna końcówka meczu

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Coś z chińskiego kosza na dzisiaj panowie macie? Na Shanghai kurs wysoki, pewnie jakaś murzyna nieobecna ???? ?

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Haha caloroczny zmienił mi over w Szachtarze z 5.00 na 1.20. Da się z nimi jeszcze to jakos wyklocic?
miałem tą samą sytuację z underem w ASG, daj znać czy coś wskurasz, ja odpuściłem, bo nie maiłem do nich sił

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Witam, spotkał się ktoś z taką sytuacją i wyszedł z niej zwycięsko?
Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. xxxxxxxxxxxxx postawionym po kursie 5.00 na Powyżej 0.5 (Gole Szachtar Donieck v Celta Vigo). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.20.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.
Pozdrawiamy,
Zespół bet365
Z góry dziękuję za pomoc, reputka poleci ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom