luk-asz
Użytkownik
Over 0.5 gola HT w meczu Rivers - Kanu - > 2.37
Wiem, że to Nigeria ale z reguły ten gol w pierwszej połowie wpadał. Statystyki obiecujące.

Over 0.5 gola HT w meczu Rivers - Kanu - > 2.37
Wiem, że to Nigeria ale z reguły ten gol w pierwszej połowie wpadał. Statystyki obiecujące.
Simon - Benneteau
@1.40 bet365
Pewnie tego seta już nie wyciągnie, ale w 3 wszystko pewnie wróci do normy i skończy się na jakimś 6:3![]()
Trzymam za słowo!CSKA Moskwa v UFA
over 1.5
1.83 Bet365
PROMOCJA
UFA ma czerwo? dobrze widzę?CSKA Moskwa v UFA
over 1.5
1.83 Bet365
PROMOCJA
Tak.UFA ma czerwo? dobrze widzę?
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx4aXdoK2FzaG5mcWhv&c=en&i=eWlwYWRpcGJxZw%26%238470%3Bf%26%238470%3Bfprzypomnicie strone ze streamami? bodajze byla na ukrainskiej domenie?
Było 20 minut do końca meczu, 11 na 10 i taki kurs duży w towarzyskim? No nic, trzeba czekać ????
Też grałem, ale jak będzie to 2-0 i koniec.CSKA Moskwa v UFA
over 1.5
1.83 Bet365
PROMOCJA
Bo tam ma być under 2,5 ????Było 20 minut do końca meczu, 11 na 10 i taki kurs duży w towarzyskim? No nic, trzeba czekać
Niezłym masochistą trzeba być by kibicować Radwańskiej. Jej mowa ciała, gdy dostaje w tyłek, to aż kapusta kiśnie instant. Pewnie zła na rywalkę, że śmie przebijać. Chciałoby się jej kibicować, no ale nie da rady. Pewnie na TVP komentator broni jej niesamowicie jak to wspaniale gra. A po raz kolejny się potwierdza, że jak rywalka nie robi niewymuszonego co drugą piłkę, tylko potrafi przebić, czasem kończąc winnerem to Radwańska nie ma za wiele do powiedzenia. Jedyna chyba szansa, że Bellis się wystraszy.Radwanska taka regularna a ta młoda nic nie gra i zwykłym przebijaniem ja wykańcza :grin:
No nie wiem, nie wiem, 10 minut zostało, ale Verno się zna, pewnie będzie w 91'Też grałem, ale jak będzie to 2-0 i koniec.
Bo tam ma być under 2,5 ????