>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Over 0.5 gola HT w meczu Rivers - Kanu - &gt; 2.37

Wiem, że to Nigeria ale z reguły ten gol w pierwszej połowie wpadał. Statystyki obiecujące.
✅ Afryka ???? Ogólnie polecam Nigerie obserwować. W dwóch meczach gol w doliczonym, kiedyś już grałem i było podobnie. Kursy tam też przyzwoite.

Otrzymane punkty reputacji: +4
rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Monaco niby nadziana drużyna, ale widać że ma potencjał w młodzieży Monaco U19 2-0 HT Real Madryt U19. Taki Mbappe super talent i kibic Realu, więc przyszłość wiadoma ????

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Jak ktoś się nie załapał w Portugalii na ov 1,5 wcześniej to poczekać jak się uda i załadować. Wpadnie tam druga bramka ;)

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Radwanska taka regularna a ta młoda nic nie gra i zwykłym przebijaniem ja wykańcza :grin:
Niezłym masochistą trzeba być by kibicować Radwańskiej. Jej mowa ciała, gdy dostaje w tyłek, to aż kapusta kiśnie instant. Pewnie zła na rywalkę, że śmie przebijać. Chciałoby się jej kibicować, no ale nie da rady. Pewnie na TVP komentator broni jej niesamowicie jak to wspaniale gra. A po raz kolejny się potwierdza, że jak rywalka nie robi niewymuszonego co drugą piłkę, tylko potrafi przebić, czasem kończąc winnerem to Radwańska nie ma za wiele do powiedzenia. Jedyna chyba szansa, że Bellis się wystraszy.

ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Bellis + 2.5g @1.6 WTF
@E: Aktualnie 1.7 - przecież nawet jeżeli przegra teraz 2 sety do 4 to i tak typ wchodzi, ogromne value.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Dokładnie, niezbyt wiele w tym meczu zależy od Radwańskiej, a jak już ma swoje okazje to je psuje. Jak się młoda nie wystraszy to spakuje naszą gwiazdkę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom