>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Over 0.5 gola HT w meczu Rivers - Kanu - &gt; 2.37

Wiem, że to Nigeria ale z reguły ten gol w pierwszej połowie wpadał. Statystyki obiecujące.

devvon 88

devvon

Użytkownik
Do tego trzeba dodać, ze tylko czesc zawodników w ogole brala w tym udział, a reszta wakacje od tygodnia :grin:
Z drugiej strony spojrzcie na to tak, mają za sobą już po ponad 50 meczy od listopada, graja co 2-3 dni czasem dzien po dniu, intensywność niesamowita, potrzebują trochę regeneracji na pozostałą część sezonu + niektórzy na kolejny miesiąc PO. To tak naprawdę jedyna taka przerwa od końcówki pazdziernika do maja/czerwca (wszystko rzucam na oko, chodzi o sam motyw);)

D 570

duff999

Użytkownik
Dobrze , że jest ta przerwa. Teraz zaczyna się najważniejsza i najlepsza część sezonu. Cale szczescie nudny styczen i luty za nami.
Ogólnie NBA powinna skrócić terminarz. Serie wyjazdowe gdzie gra się 5 spotkań w tym np dwa razy dzien po dniu nie mają sensu choć dla typujących NBA myślę , że jest to dobre. Często przecież jest to jakiś wyznacznik ????

5567 719

5567

Użytkownik
Z drugiej strony spojrzcie na to tak, mają za sobą już po ponad 50 meczy od listopada, graja co 2-3 dni czasem dzien po dniu, intensywność niesamowita, potrzebują trochę regeneracji na pozostałą część sezonu + niektórzy na kolejny miesiąc PO. To tak naprawdę jedyna taka przerwa od końcówki pazdziernika do maja/czerwca (wszystko rzucam na oko, chodzi o sam motyw);)
Nie no jasne, wszystko można wytłumaczyć, ale śmiać mi się chce po tym co w weekend zobaczyłem... Dałbym im po tym pokazie w nagrodę max 1 dzień wolnego. (żeby zdążyli dojechać gdzie trzeba i przespać sie) :grin:

devvon 88

devvon

Użytkownik
Nie no jasne, wszystko można wytłumaczyć, ale śmiać mi się chce po tym co w weekend zobaczyłem... Dałbym im po tym pokazie w nagrodę max 1 dzień wolnego. (żeby zdążyli dojechać gdzie trzeba i przespać sie) :grin:
Nie no wiadomo, allstar to jest relax, co prawda dunki ssa od kilku lat (poza zeszlorocznym, dla mnie kocur) ale z drugiej strony co oni maja tam pokazac jak juz wszystkie dunki widzielismy po kilkadziesiat razy, ciezko cos nowego wymyslic. Chociaz skorpiona to bym chcial zobaczyc ????

minglee 312

minglee

Użytkownik
Widzę, że na 365 w końcu ktoś ogarnięty majstruje przy lidze : ) kurs poleciał do 1.61 na UOL po pickach, UOL Fajne picki duża szansa, że to wezmą

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom