Z drugiej strony spojrzcie na to tak, mają za sobą już po ponad 50 meczy od listopada, graja co 2-3 dni czasem dzien po dniu, intensywność niesamowita, potrzebują trochę regeneracji na pozostałą część sezonu + niektórzy na kolejny miesiąc PO. To tak naprawdę jedyna taka przerwa od końcówki pazdziernika do maja/czerwca (wszystko rzucam na oko, chodzi o sam motyw)Do tego trzeba dodać, ze tylko czesc zawodników w ogole brala w tym udział, a reszta wakacje od tygodnia :grin:
Nie no jasne, wszystko można wytłumaczyć, ale śmiać mi się chce po tym co w weekend zobaczyłem... Dałbym im po tym pokazie w nagrodę max 1 dzień wolnego. (żeby zdążyli dojechać gdzie trzeba i przespać sie) :grin:Z drugiej strony spojrzcie na to tak, mają za sobą już po ponad 50 meczy od listopada, graja co 2-3 dni czasem dzien po dniu, intensywność niesamowita, potrzebują trochę regeneracji na pozostałą część sezonu + niektórzy na kolejny miesiąc PO. To tak naprawdę jedyna taka przerwa od końcówki pazdziernika do maja/czerwca (wszystko rzucam na oko, chodzi o sam motyw)
Nie no wiadomo, allstar to jest relax, co prawda dunki ssa od kilku lat (poza zeszlorocznym, dla mnie kocur) ale z drugiej strony co oni maja tam pokazac jak juz wszystkie dunki widzielismy po kilkadziesiat razy, ciezko cos nowego wymyslic. Chociaz skorpiona to bym chcial zobaczyc ????Nie no jasne, wszystko można wytłumaczyć, ale śmiać mi się chce po tym co w weekend zobaczyłem... Dałbym im po tym pokazie w nagrodę max 1 dzień wolnego. (żeby zdążyli dojechać gdzie trzeba i przespać sie) :grin:
Wallsall 2gol
1.72 Bet365
Vasco da Gama 2gol
1.90 Bet365
Vasco Da Gama 3gol
2.00 Bet365
Olympiakos Nicosia ostatni gol @4.50