>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
babunia 316

babunia

Użytkownik
Moje pytanie - obserwujac rynki - zarobiles na takich anomaliach wiecej kasy? ????
Twoje pytanie do najłatwiejszych nie należy, kilka czynników się na to składa.
Fixami w każdym interesuję się od listopada (więc stosunkowo świeży temat), ale udało się już wyłapać trochę perełek, nie jest to najłatwiejsze, no ale się da.. Przede wszystkim przestałem grać kupony pre (poza CS&#39;em) a to już spory zarobek, przed meczem ciężej jest się zorientować co ma zamiar zrobić drużyna/zawodnik, a podczas live jest już trochę sposobów żeby pomóc sobie w odgadnięciu co ktoś ma zamiar odj**ać w meczu. Ustawki są i będzie ich jeszcze więcej, grunt to się nauczyć je &quot;czytać&quot; i na nich zarabiać, takie jest moje zdanie. Nie trzeba ich daleko szukać, powyższy mecz w tenisa, dzisiejszy mecz Arsenalu- nie wierzę, że linia na over 2,5 żk była przypadkowa, abstrahując już od tego, że padły dokładnie dwie to jakie prawdopodobieństwo było przed meczem, że żadnej nie dostanie piąto ligowa drużyna w takim starciu, z Arsenalem.. W życiu bym się tego nie spodziewał, no może gdybym sobie nie zdawał sprawy z tego, że żyjemy w fikcyjnym świecie..
Sorry, że się trochę rozpisałem, pozdro! ????

loj99 530

loj99

Użytkownik
Nom. Masowali typa przed ostatnim gemem w niebieskiej koszulce, a Schwartzman byl w białej.
Schwartzmana masowali ponad kolanem jeżeli chcesz wiedzieć dokładanie oglądałem więc wiem, i już przy 5:2 brał medicala ale krótkiego bo sam przed lekarzem zmroził mięsień i powiedział że dogra... dobra nie ważne wygrał, nie było przekrętu koniec tematu.. ;]

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
Endara 2.35✅
Rosoł 2.00⛔
Mannarino 2.00⛔
Haase/Inglot 2.00✅
Masur 1.74✅
Olivo+4,5 1.86✅
de Greef+4,5 1.86✅

Brands+Ignatik+Mannarino ugra seta w triplu⛔

powodzonka!
Ogolnie na luzaku, najeieksza lama manarino, uwaga panowie na ta fajee :d

babunia 316

babunia

Użytkownik
Faktycznie przekręt ????????
Wcale nie musiał tego przegrać, żebym mógł uważać ten mecz za przekręt, nie masz pewnie żadnego pojęcia o tradeowaniu kursami podczas spotkania więc dla Ciebie ten mecz był taki jak pewnie każdy inny- czysty jak łza.
Po pierwszym wygranym secie, kurs na wygraną spotkania przez Diego wynosił 1,01 na Olivio pewnie koło 20. Nie trzeba być szczególnie bystrym żeby się zorientować, że wjeżdżając w kurs 20 i kontrując go w późniejszej fazie meczu po kursie np. 1,5, nie dało się z tego meczu wyciągnąć czegoś znacznie więcej niż marny przedmeczowy kurs na poziomie 1,2.

babunia 316

babunia

Użytkownik
Schwartzmana masowali ponad kolanem jeżeli chcesz wiedzieć dokładanie oglądałem więc wiem, i już przy 5:2 brał medicala ale krótkiego bo sam przed lekarzem zmroził mięsień i powiedział że dogra... dobra nie ważne wygrał, nie było przekrętu koniec tematu.. ;]
Serio Panowie, nie wiem jak Wy po czymś takim możecie z czystym sumieniem mówić, że przekrętu nie było.. Nie mam żadnej misji w &quot;nawracaniu&quot; Was, ale to jest serio straszne- nie widzicie tego co się wokół Was dzieję, a na dodatek staracie się to analizować, stawiać pieniądze, a na koniec pierdzielić jeszcze takie farmazony..
Jeśli o mnie chodzi to jestem przekonany, że ten mecz był ustawiony, szkoda jednak, że większość ludzi widzi jedynie to co im się pokaże (nie ważne czy jest to prawdą). Kolega zobaczył, że kurs 1,2 siadł więc mecz był czysty, nie jest dla niego ważne jakie wahanie kursów podczas meczu sobie urządzili panowie.
Tyle ode mnie, więcej nie męczę.. :cool:

5567 719

5567

Użytkownik
Powiem Wam jedno - większego gowna od tenisowych czelkow chyba nie ma. Mi juz Fratangelo przypomniał o tym dzis, bo juz dawno sie nie dalem złapać, to sprowadzil szybko na ziemię :grin: Sprzedajna studnia bez dna. ;) Gram pileczke, NHL i NBA, czasem siate i snookera i jest dobrze. Tego musze się trzymać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom