Moje pytanie - obserwujac rynki - zarobiles na takich anomaliach wiecej kasy? ????
Twoje pytanie do najłatwiejszych nie należy, kilka czynników się na to składa.
Fixami w każdym interesuję się od listopada (więc stosunkowo świeży temat), ale udało się już wyłapać trochę perełek, nie jest to najłatwiejsze, no ale się da.. Przede wszystkim przestałem grać kupony pre (poza CS'em) a to już spory zarobek, przed meczem ciężej jest się zorientować co ma zamiar zrobić drużyna/zawodnik, a podczas
live jest już trochę sposobów żeby pomóc sobie w odgadnięciu co ktoś ma zamiar odj**ać w meczu. Ustawki są i będzie ich jeszcze więcej, grunt to się nauczyć je "czytać" i na nich zarabiać, takie jest moje zdanie. Nie trzeba ich daleko szukać, powyższy mecz w tenisa, dzisiejszy mecz Arsenalu- nie wierzę, że linia na over 2,5 żk była przypadkowa, abstrahując już od tego, że padły dokładnie dwie to jakie prawdopodobieństwo było przed meczem, że żadnej nie dostanie piąto ligowa drużyna w takim starciu, z Arsenalem.. W życiu bym się tego nie spodziewał, no może gdybym sobie nie zdawał sprawy z tego, że żyjemy w fikcyjnym świecie..
Sorry, że się trochę rozpisałem, pozdro! ????