>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
babunia 316

babunia

Użytkownik
szwartzman jak to przegra z olivio to bedzie chyba jakiś żart
Patrząc na to co się działo na giełdzie to nie jest to wcale nie możliwe..
On i tak już grubo zarobił na tym meczu. Rynek bf przyjął już w tym meczu ~ 1 200 000 $$. Nie że ja coś mówię, ale większość tych pieniędzy została przyjęta z leya po kursie 1,05-1,1, oznacza to, że jeżeli ktoś ten hajs pakował w porozumieniu z nim (znając końcowy wynik) to z 1.000.000$ i ostatecznej przegranej Diego mógłby tą kwotę pomnożyć blisko dziesięciokrotnie..
Nie pierdzielcie, że nie chcielibyście zarobić w 2-3h roboty tyle szmalcu ????
Jak dla mnie ten mecz jest pięknie ustawiony, nawet jeśli to wygra to tam poszedł gruby wał, mój typ na to, że przegra 2 seta wjechał gładko po kursie 5,5- typ nie był przypadkowy, a właśnie &quot;wzięty&quot; z giełdy. :cool:

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Patrząc na to co się działo na giełdzie to nie jest to wcale nie możliwe..
On i tak już grubo zarobił na tym meczu. Rynek bf przyjął już w tym meczu ~ 1 200 000 $$. Nie że ja coś mówię, ale większość tych pieniędzy została przyjęta z leya po kursie 1,05-1,1, oznacza to, że jeżeli ktoś ten hajs pakował w porozumieniu z nim (znając końcowy wynik) to z 1.000.000$ i ostatecznej przegranej Diego mógłby tą kwotę pomnożyć blisko dziesięciokrotnie..
Nie pierdzielcie, że nie chcielibyście zarobić w 2-3h roboty tyle szmalcu ????
Jak dla mnie ten mecz jest pięknie ustawiony, nawet jeśli to wygra to tam poszedł gruby wał, mój typ na to, że przegra 2 seta wjechał gładko po kursie 5,5- typ nie był przypadkowy, a właśnie &quot;wzięty&quot; z giełdy. :cool:
Nie neguje, bo sam lubie fixy. Moj najwiekszy fiks swiata to byl wtedy, jak na Tobecie mozna bylo obstawiac 4 lige... Bez sciemy, minelo kilka lat, ale postawilem gruby hajs na to, ze bedzie over 3.5 goli. Dlaczego? Moj kumpel... kolega z dawnej lawki gimnazjalnej... bramkarz 4 ligowej druzyny powiedzial, ze umowili sie na duzo goli.
Ten cynk dal mi duzo kasy, zakladu nie cofneli, kasa wyplacona.
Moje pytanie - obserwujac rynki - zarobiles na takich anomaliach wiecej kasy? ????

ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
Nie neguje, bo sam lubie fixy. Moj najwiekszy fiks swiata to byl wtedy, jak na Tobecie mozna bylo obstawiac 4 lige... Bez sciemy, minelo kilka lat, ale postawilem gruby hajs na to, ze bedzie over 3.5 goli. Dlaczego? Moj kumpel... kolega z dawnej lawki gimnazjalnej... bramkarz 4 ligowej druzyny powiedzial, ze umowili sie na duzo goli.

Moje pytanie - obserwujac rynki - zarobiles na takich anomaliach wiecej kasy?
Limit na 4 lige w Tobet byl 300 pln

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik

????

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik

Malo wiesz ???? ???? co to za dane wyssane z palca? Przypominam, ze na Tobecie nie bylo weryfikacji, na dawnym moneybookers tez nie bylo weryfikacji. Ciezko wykombinowac wieksza kwote? Nie wiem skad wziales 300 zlotych. Ja sie wzbogacilem na oficjalnym fiksie z pierwszej reki.

duda 380

duda

Użytkownik
Moje pytanie - obserwujac rynki - zarobiles na takich anomaliach wiecej kasy? ????
Tobet! To był bukmacher, niższe ligi Polskie wchodziły jak w masło, ale był limity ;)

duda 380

duda

Użytkownik
Dokładnie, za więcej jak 400 PLN na I ligę i niżej, nie można było tam zagrać. Ja nie mogłem ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom