Tak swoją drogą. To jak się tak spojrzy na ligę szwajcarską (Basel wczoraj - 3 łamak z rzędu z tą samą drużyną) czy belgijską (Club Brugge i łamaki), to polska ekstraklasa to oaza czystości (nie licząc tego co zrobili przy stole z Ruchem)Korupcja , za 6 lat wyjdzie ,że mecz był ustawiony ????
Cuevas bez formy łyknieDe Greef
coś ktoś mi powie? Cuevas bez formy, sporo osób gra dzisiaj w jego stronę, widziałem Burgosa pyknął, a ja sobie cenię go na ziemnej
27 pkt pierwszą kwarte przegrywają i chcesz powiedzieć, że 2 nie przegrają 3pkt??Fido Gondobasket +29.5 pierwsza połowa@1,83 grać szybko pewka
Jednak wszystko dobrze, źle zrozumiałem zasady azjana na kartki.A za co miałbyś dostać?
Jaki zwrot? Grasz Over 2,5 kartki i masz zwrot? ???? Kto dostał pół kartki? ????Zwrot
Wygrał w zeszłym roku więc w pytę pkt do obrony. Zgwałci de Greefa zapewne.de Greef +5,5 hmm, Cuevas ostanio patola
ok spróbuję de Greef +5,5 @1,66 4/10
zobaczymy, ja wierzę, że handi pokryjeWygrał w zeszłym roku więc w pytę pkt do obrony. Zgwałci de Greefa zapewne.
4x łamaki z rzędu nie policzyłeś chłopakom meczu towarzyskiegoTak swoją drogą. To jak się tak spojrzy na ligę szwajcarską (Basel wczoraj - 3 łamak z rzędu z tą samą drużyną) czy belgijską (Club Brugge i łamaki), to polska ekstraklasa to oaza czystości (nie licząc tego co zrobili przy stole z Ruchem)
Przyznaję, że miałem wątpliwości co do typu, ale analiza mi rozjaśniła w głowie i faktycznie widzę uzasadnione value. Pobieram i powodzenia.Myślałem, że nic mnie już na tym forum nie zadziwi, ale po przeczytaniu takiego uzasadnienia typu dnia w konkursie (typ na mecz tenisa WTA) już jednak wszystkiego na tym forum się można spodziewać:
"Tańcowały dwa Michały
jeden mały
drugi mały
by 3 sety nam zagrały
co kupony by wygrały
a i bukom wyszły gały
taki sobie apel mały
żeby rakiet nie łamały
i po secie se przegrały"
xDD
Kolega nie ogarnia. Dziś rano podrobił screena i pozmieniał stawki w jednym miejscu na wyższe ale zapomniał zmienić też w innym. Polecam, w tym temacie jest :grin:A za co miałbyś dostać?
Nie narzekaj na forum...Myślałem, że nic mnie już na tym forum nie zadziwi, ale po przeczytaniu takiego uzasadnienia typu dnia w konkursie (typ na mecz tenisa WTA) już jednak wszystkiego na tym forum się można spodziewać:
Sutton strzeli @4.00