>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
slomiany400 50,5K

slomiany400

Użytkownik
De Greef
coś ktoś mi powie? Cuevas bez formy, sporo osób gra dzisiaj w jego stronę, widziałem Burgosa pyknął, a ja sobie cenię go na ziemnej

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Korupcja , za 6 lat wyjdzie ,że mecz był ustawiony ????
Tak swoją drogą. To jak się tak spojrzy na ligę szwajcarską (Basel wczoraj - 3 łamak z rzędu z tą samą drużyną) czy belgijską (Club Brugge i łamaki), to polska ekstraklasa to oaza czystości (nie licząc tego co zrobili przy stole z Ruchem)

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Myślałem, że nic mnie już na tym forum nie zadziwi, ale po przeczytaniu takiego uzasadnienia typu dnia w konkursie (typ na mecz tenisa WTA) już jednak wszystkiego na tym forum się można spodziewać:
&quot;Tańcowały dwa Michały
jeden mały
drugi mały
by 3 sety nam zagrały
co kupony by wygrały
a i bukom wyszły gały
taki sobie apel mały
żeby rakiet nie łamały
i po secie se przegrały&quot;
xDD

babunia 316

babunia

Użytkownik
Tak swoją drogą. To jak się tak spojrzy na ligę szwajcarską (Basel wczoraj - 3 łamak z rzędu z tą samą drużyną) czy belgijską (Club Brugge i łamaki), to polska ekstraklasa to oaza czystości (nie licząc tego co zrobili przy stole z Ruchem)
4x łamaki z rzędu :cool: nie policzyłeś chłopakom meczu towarzyskiego
a co do naszej ekstraklasy to wcale bym nie był tego taki pewny, przecież nie każda ustawka musi iść na łamaka, wystarczy, że drużyna się dogadują na brak gola w 1st połowie i już mają podwojenie wkładu, bez skupiania na sobie podejrzeń..
Niedawny mecz towarzyski Pogoni Szczecin tylko mnie utwierdził w przekonaniu, że ciężko byłoby znaleźć ligę w której nie są prane pieniądze..

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Myślałem, że nic mnie już na tym forum nie zadziwi, ale po przeczytaniu takiego uzasadnienia typu dnia w konkursie (typ na mecz tenisa WTA) już jednak wszystkiego na tym forum się można spodziewać:
&quot;Tańcowały dwa Michały
jeden mały
drugi mały
by 3 sety nam zagrały
co kupony by wygrały
a i bukom wyszły gały
taki sobie apel mały
żeby rakiet nie łamały
i po secie se przegrały&quot;
xDD
Przyznaję, że miałem wątpliwości co do typu, ale analiza mi rozjaśniła w głowie i faktycznie widzę uzasadnione value. Pobieram i powodzenia.

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
A za co miałbyś dostać?
Kolega nie ogarnia. Dziś rano podrobił screena i pozmieniał stawki w jednym miejscu na wyższe ale zapomniał zmienić też w innym. Polecam, w tym temacie jest :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +2
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Nie narzekaj na forum...
Postaraj się je zmieniać na lepsze. Jeśli każdy będzie wnosił tutaj coś mądrego, coś co innym pomoże to forum automatycznie stanie się bardziej potrzebne ????
e: uzasadnienie jest top ???? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom