ale wtedy mógłby strzelić, a tak będzie 0:0 :grin:Karny w Maritimo
EDIT
A jednak się sędzia rozmyślił, ale na wapno wskazywał
Newcastle (2:0)
typ: over 2,5
kurs: 4
Padaka straszna. Trzeba sobie Maritimo odhaczyć, bo 3/5 ostatnich mecy kończy się bez bramki. Tym razem pierwszy u siebie z teoretycznie słabszą drużyną. W dodatku też jakoś za bardzo nie cisnęli.Maritimo - Nacional over 0,5
@2,00
20 min do końca ponad. Gospodarze wyżej w tabeli, niby 2/5 ostanich meczy kończyło się 0-0, ale to było na wyjeździe. u siebie w tym roku ani razu be bramki, goście na wyjazdach to samo.
Korupcja , za 6 lat wyjdzie ,że mecz był ustawiony ????W 70 minucie nie uznal gola dla Maritimo , bo niby pilka wyszla poza boisko !
Sędzia Michael Oliver w ciągu ostatnich 2 sezonów nie pokazał poniżej 2 kartek w meczach z Arsenalem, myślę że azjan na pewno wejdzie
Powyżej 2,5 kartek @1,83
Aston Villa strzeli w 2 pol @2.50
A za co miałbyś dostać?Zwrot, którego nie dostałem
ogladales calego stb? bo mam lekkie podejrzenia ze pouile sprzedałco mahut zrobił przy meczowej kosmos
xDDZwrot, którego nie dostałem
Ciężko powiedzieć on jest nieobliczalny, ale ładnie mahut pograłogladales calego stb? bo mam lekkie podejrzenia ze pouile sprzedał
Panowie, skoro zdajecie sobie sprawę z tego jak wiele w sporcie wcale nie jest pozostawione przypadkowi to proponuję zacząć grać więcej zakładów wbrew logice, w stronę dogów, przeciwko "popularnym" betom, szukać ciekawych wpłat na giełdzie etc.. Skoro i tak nie mamy wpływu na to jak wygląda sport w tych czasach to może przynajmniej postarajmy się odwrócić tą sytuację na naszą korzyść.. takie moje spostrzeżenie w tym temacie..Korupcja , za 6 lat wyjdzie ,że mecz był ustawiony ????