ale wtedy mógłby strzelić, a tak będzie 0:0 :grin:Karny w Maritimo
EDIT
A jednak się sędzia rozmyślił, ale na wapno wskazywał
Maritimo - Nacional over 0,5
@2,00
20 min do końca ponad. Gospodarze wyżej w tabeli, niby 2/5 ostanich meczy kończyło się 0-0, ale to było na wyjeździe. u siebie w tym roku ani razu be bramki, goście na wyjazdach to samo.
Korupcja , za 6 lat wyjdzie ,że mecz był ustawiony ????W 70 minucie nie uznal gola dla Maritimo , bo niby pilka wyszla poza boisko !
Sędzia Michael Oliver w ciągu ostatnich 2 sezonów nie pokazał poniżej 2 kartek w meczach z Arsenalem, myślę że azjan na pewno wejdzie
Powyżej 2,5 kartek @1,83
A za co miałbyś dostać?Zwrot, którego nie dostałem![]()
ogladales calego stb? bo mam lekkie podejrzenia ze pouile sprzedałco mahut zrobił przy meczowej kosmos
xDDZwrot, którego nie dostałem![]()
Ciężko powiedzieć on jest nieobliczalny, ale ładnie mahut pograłogladales calego stb? bo mam lekkie podejrzenia ze pouile sprzedał
Panowie, skoro zdajecie sobie sprawę z tego jak wiele w sporcie wcale nie jest pozostawione przypadkowi to proponuję zacząć grać więcej zakładów wbrew logice, w stronę dogów, przeciwko "popularnym" betom, szukać ciekawych wpłat na giełdzie etc.. Skoro i tak nie mamy wpływu na to jak wygląda sport w tych czasach to może przynajmniej postarajmy się odwrócić tą sytuację na naszą korzyść.. takie moje spostrzeżenie w tym temacie..Korupcja , za 6 lat wyjdzie ,że mecz był ustawiony ????