>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Wypalilem sie. Stracilem zimna glowe i nie umiem obstawiac. Mialem 2 dni dla siebie, zrobilem z tysiaca okolo 12 tysiecy. Na te chwile mam z tego tysiaca 1200 zlotych. 200 na plus tylko netto.

Nie potrafie juz chyba obstawiac.

Co zrobic, zeby miec zimna glowe jak TaZ z Virtus.pro? ????
Dla takich postów warto tu wchodzić. Zraszacz zawsze poprawiasz humor, dzięki :grin:

jamarkus 196

jamarkus

Użytkownik
Dla takich postów warto tu wchodzić. Zraszacz zawsze poprawiasz humor, dzięki :grin:
W sobotę rano na Australijskiej lidzę (live) zarobiłem z 70pln 500pln i to grając po 20-30 złociszy i później tym gorzej, wczoraj jeszcze dzięki typom @Dudy znowu do przodu i nawet trochę przekroczyłem 500pln, dziś wieczorem mam ..60 pln ????

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
pytałem rano oto i odpowiedzi nikt konkretnej nie udzielił, z tego co wiem niby grać jeszcze można, ale wstrzymują rejestracje nowych klientów
W pinnacle coś się dzieje względem Polski i Irlandii. Na bet365 można normalnie założyć konto będąc w Polsce.

Więcej szczegółowych informacji masz w temacie ustawy hazardowej.

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
W pinnacle coś się dzieje względem Polski i Irlandii. Na bet365 można normalnie założyć konto będąc w Polsce.

no chodziło mi o Pinnka ofc, o becie póki co nie słyszałem nic, a te ustawe i blokowanie od kwietnia to wbijam akurat ????

duda 380

duda

Użytkownik
Zagłębie-Arka
Potwierdzam to co poprzednicy-totalne dno a do tego mecz przyjaźni.
remis @2.25
poniżej 1.0 (azjan) @1.95
Mecz przyjaźni dla kibiców. Piłkarze nie mają nic do tego.
W II. połowie coś wpadnie. Może nawet Arka ustrzeli, ale nie podejmuję się typowania tego czegoś, czego meczem nazwać nie można.

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
no chodziło mi o Pinnka ofc, o becie póki co nie słyszałem nic, a te ustawe i blokowanie od kwietnia to wbijam akurat ????
VPN, skriil i no problemo :cool:

1 kwietnia ma wejść notyfikacja a blokowanie chyba od 1 lipca, jakoś tak.

5567 719

5567

Użytkownik
Ale nie wiem czym jesteście nagle zdziwieni. Myśleliście, ze ustawa swoje, a buki swoje i będziemy grać jak gdyby nigdy nic? To tylko kwestia czasu... Dobra zmiana i uj... Dziwnym trafem mniej sie Pisiorow juz tu udziela, jak dawid500 chociażby :grin: Przypadek? Akurat zbieglo sie w czasie hehe.

domell 454

domell

Użytkownik

Gdzie mozna znalezc ten temat?

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Mecz przyjaźni dla kibiców. Piłkarze nie mają nic do tego.
W II. połowie coś wpadnie. Może nawet Arka ustrzeli, ale nie podejmuję się typowania tego czegoś, czego meczem nazwać nie można.
No i masz karny na dzień dobry :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom