Ciężko, możesz nawet potrzebować coś od notariusza ????juz kiedys myslalem o załozeniu tam konta, co do weryfikacji potrzeba?
Poważnie ???? ?Ciężko, możesz nawet potrzebować coś od notariusza ????
Naprawdę ????Poważnie ???? ?
Zagłębie cienkie, Arka jeszcze gorsza, ogólnie ten mecz to dno, w B-klasie ciekawszą piłkę grająTa nasz liga to jakaś żenada zaraz koniec połowy a tu żadnego celnego strzału..
Na orliku grają lepszą piłkę ????Zagłębie cienkie, Arka jeszcze gorsza, ogólnie ten mecz to dno, w B-klasie ciekawszą piłkę grają
Dawaj hokejowe bety, a nie opierniczasz się ????Na orliku grają lepszą piłkę ????
duża pomyłka, mecz ustawiony na 0:0 do ht. Nie było żadnej ofensywnej gry tylko podawanie piłki. Powinno się odejmować punkty za takie mecze :;/:Zagłębie - Arka BTS do HT @5,4
Ja zaufalem Zagłębiu i dałem, że strzelą dwie bramki :jezora:Zagłębiu brakuje tego pierwszego meczu co nie rozegrali z Łęczną. Chciałem grać Lubin dziś bo jakością biją na głowę Arkę, ale na razie nie ma z czego tutaj brać podstaw. Od Arki nie ma co wiele oczekiwać bo pewnie punkt to w ciemno by wzięli.
Naprawdę ????
Ale Trabzon miał piłę na sam koniec...
Podałem, aktualnie wygrywają 1:0Dawaj hokejowe bety, a nie opierniczasz się ????
Przybliż, nie jestem w temacie ????Podałem, aktualnie wygrywają 1:0
Masz odpowiedź ????w temacie