>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Millionairos (te przekręty z ligi kolumbijeskiej) mają czerwoną kartkę. Teraz jest przerwa. Jest tu Quick i powiedziałby to i owo czy ktoś na to stawia na giełdzie?

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Napaliliście się na te 2-0 i widzicie jak to się wszystko zmienia. Na nuke ich rozjechali, ale na overpassie już nie potrafili się odnaleźć i dostali do 9. Jak ktoś ma problem z grą na danej mapie to jej nie wygra z drużyną, która po prostu umie na niej grać i tutaj nic nie zmieni to, że pierwszą mapę wygrali do 3 ???? I tak samo nie ma co pisać, że &quot;oo, na majorze to na overpassie przegrali do 14 blablabla...&quot;, bo to nie ma jakiegokolwiek sensu. To było miesiąc temu, nikt nie będzie mieć cały czas takiej samej równej formy. Astralis na majorze też postawiło opór na nuke, a widzicie wynik z dzisiaj na tej mapie.
Tak jak pisałem - decyduje train i mam nadzieję, że tym razem pójdzie on w stronę VP.

duda 380

duda

Użytkownik
Jak po południu siadało wszystko, tak wieczorkiem nic ????
Spróbuję jeszcze tak:
Leganes następna bramka @7
Leganes strzeli @3,50.

jamarkus 196

jamarkus

Użytkownik
Jak po południu siadało wszystko, tak wieczorkiem nic ????
Spróbuję jeszcze tak:
Leganes następna bramka @7
Leganes strzeli @3,50.
Tak tyle że wcześniej o wiele rozsądniejsze te typy były, teraz to wynalazki jakieś bierzesz ????

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Jak dla mnie Virtusi to biorą, jeśli poziom gry pozostanie u jednych i drugich taki sam. Z jednego względu - Astralis gra bez Glave&#39;a jak do tej pory. Może pod koniec coś zaczął strzelać, ale na takiej mapie jak Train, gdziee VP naprawdę ją ogarnia, w 4 nie wygrają ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom