Przegrywali 0-1, do przerwy strzelili 2 gole i na tę chwilę typ wchodzi. Ale przed nami 2 połowaAnorthosis @ 2.87
??? przegrywaja 1:2Przegrywali 0-1, do przerwy strzelili 2 gole i na tę chwilę typ wchodzi. Ale przed nami 2 połowa
Ledwo skończyłem pisać a tu 2-2. OK, nie spamuje, wstawiam wyniki i rozliczeniaPrzegrywali 0-1, do przerwy strzelili 2 gole i na tę chwilę typ wchodzi. Ale przed nami 2 połowa
Byla bramka nieuznana?Ledwo skończyłem pisać a tu 2-2. OK, nie spamuje, wstawiam wyniki i rozliczenia
może nie izi, ale siadłoTsonga @ 1.66
Tsonga - 1.5g @ 1.89
Tsonga +3.5g @ 1.3 - idealne do dubla
Ja już 3 dzień z rzędu idę w stronę Tsongi i mam nadzieję że znowu się nie zawiodę ???? Powodzenia!
PAOK set1 1.90Varazdin 2set 1.40
kazan 4set1.70
Niestety 2-2, ale powinni to ogarnąćByla bramka nieuznana?
ja zagrałem w pinku under 353,5.fani NBA jest wystawiona linia under/over 352.5 na dzisiejszy mecz gwiazd. wiem że w tamtym roku rzucili tą linie, ale w poprzednich latach nigdy nie narzucali tylu pkt wydaję mi się że to jednak troche dużo i można grać under, ale może się ktoś wypowie
Chyba inny mecz patrzymy bo dla Anorthosis bet podaje 1:2Niestety 2-2, ale powinni to ogarnąć
Mowa o cypryjskiej ? U mnie caly czas 1:2 :grin:Niestety 2-2, ale powinni to ogarnąć
jaki to mecz w jakiej lidze?Niestety 2-2, ale powinni to ogarnąć