>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Tsonga 2. set ✅

Moraing miał setowe, ale ⛔

Myślisz, że Tsonga ogarnie do końca meczu czy raczej 50/50? Bo mam dwa ogromne bety w stronę Tsongi a szczerze mówiąc obojgu dałbym te same szanse na wygraną.

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Myślisz, że Tsonga ogarnie do końca meczu czy raczej 50/50? Bo mam dwa ogromne bety w stronę Tsongi a szczerze mówiąc obojgu dałbym te same szanse na wygraną.
Gra całkiem dobrze, Goffin jest bezpłciowy, myślę, że Jo wygra.

bo86bo 11,1K

bo86bo

Użytkownik
Rovers powyżej 1.5 kartki
2.15
Unibet
W drugiej linii Lowe który już ma 11 kartek w tym sezonie a na prawej obronie naprzeciwko Matriala 36letni zawodnik ;)

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Tsonga z brejkiem, oby nie poczuł, że już wygrał to będzie gładko ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
seba6 533

seba6

Użytkownik
Gofin teraz patalaszy kazda pilke to juz tsonga wygra. Latwy turniej dla tsongi bo wczoraj berdych posrany byl , a teraz gofin w 3 secie to samo

owca26 171

owca26

Użytkownik
Miał ktoś może podobną sytuacje:
tuż przed meczem Tottenhamu pograłem zakład w Betfair Sportbook : Harry Kane 2+ goals po kursie 16
Teraz patrze a tam w historii napisali że mój zakład jest void i że oddaali mi tylko stawke zakładu, nosz kurde

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Dziwne, już jakiś czas kurs na ov 3,5 w Hiszpanii nie idzie w górę, co jest dziwne. Nic w sumie się nie dzieje na boisku. Hmm.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Enugu - Saoura over 0,5 FT @ 1,80 Bet365
Afrykańska LM, pierwszy mecz 1-1 które promuje gospodarzy. Soura musi pójść all in wraz z końcówką meczu, 0-0 to jak porażka dla nich.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom