jacksparrrow
Użytkownik
poprzeczka a bazel prawie po 3.00 ja w to wchodze
czysty sport ???? ???? ????
poprzeczka a bazel prawie po 3.00 ja w to wchodze
Pograli na x -1:1W Bielefeldzie pewnie pograja sobie na x
5:3 :]to teraz Pany dla rozrywki lekko 4:4 na koniec ? ????
Lausanne zdobędzie 7. gola @9. Skoro udało się trzy razy, to może uda się i czwarty raz? Lekko 1/10 ????
AKO weszło mi w 3 minuty od podstawienia.Karvina - M.Boleslav @ over 0,5 gola
H.Kralove - D.Praga @ over 0,5 gola
@ AKO 3,00 stys
A ja już chciałem pisać, że chyba pomyłka i chodzi o over 1.5 bo sprawdzałem na całorocznym i obydwa mecze po 1:0 ???? ????AKO weszło mi w 3 minuty od podstawienia.
Wychodzi na to, że w tym meczu 3 razy połamali. Najpierw do HT od 1-0 Basel po drugą połowę i od 0-1 Luzany po karnym i ogólny HT/FT. To już wyższy poziom grania :grin:Hahahaha, ale jaja, znowu to samo! Tylko teraz nie z 0:1 tylko 1:3 ???? ???? ????
A jak tam wczorajszy mecz Santosu do ht?AKO weszło mi w 3 minuty od podstawienia.
a pomyslec ze jak bylo 1-3 to niezly kurs byl na basel.Wychodzi na to, że w tym meczu 3 razy połamali. Najpierw do HT od 1-0 Basel po drugą połowę i od 0-1 Luzany po karnym i ogólny HT/FT. To już wyższy poziom grania :grin:
Masz kompleksy ?A jak tam wczorajszy mecz Santosu do ht?
3..ile doliczyli minut ?
No właśnie czasami czas napisania postu jest zbyt długi bo trwa około minutę... ????A ja już chciałem pisać, że chyba pomyłka i chodzi o over 1.5 bo sprawdzałem na całorocznym i obydwa mecze po 1:0