kuckisan
Użytkownik
3 gol Atlach 2.30
St. Polten w 10, Altach ciśnie
3 gol Atlach 2.30
St. Polten w 10, Altach ciśnie
Fram Reykjavik lub remis 2.25
Grają w przewadze
Capitalsi @2,1 OT do gry rozumiem? Chociaż jak patrzę na serie obu zespołów to już wiem co może się wydarzyć tutaj :razz:Akurat słaby argument
nie neguje, twojej negacji, na typ na vive (że tak powiem),:razz:, ale argument że Celie jest podrażnione po porażce to taki trochę z sufitu, bo to co ma do rzeczy? Bedą grali lepiej, niż jakby ostatniego meczu nie przegrali? to samo można by napisać o Vive, jak przegrali z Lwami ostatnio. no offence, żeby nie było.Niee... Błagam nie siedzisz w ręcznej to nie radź. Vive ma kłopoty kadrowe to raz, Celje jest podrażnione porażką z Kristianstadt to dwa, muszą szukać teraz punktów. Podstawowe handi to teraz -/+ 4,5. Uważasz, że Vive które w pucharach na wyjazdach gra gorzej upora się ze Słoweńcami tak spokojnie?
Co prawda stracili gola w osłabieniu ale to nie zmienia faktu że ich gra jakoś nie zachwyca jak na razie, mam nadzieję że się zaraz rozbudzą i łątwy win będzie.Capitalsi @2,1 OT do gry rozumiem? Chociaż jak patrzę na serie obu zespołów to już wiem co może się wydarzyć tutaj :razz:
ja też... :razz:Co prawda stracili gola w osłabieniu ale to nie zmienia faktu że ich gra jakoś nie zachwyca jak na razie, mam nadzieję że się zaraz rozbudzą i łątwy win będzie.
Narazie wszystkie mecze kompletnie odwrotnie od oczekiwan.Co prawda stracili gola w osłabieniu ale to nie zmienia faktu że ich gra jakoś nie zachwyca jak na razie, mam nadzieję że się zaraz rozbudzą i łątwy win będzie.
ht/ft x/Plzen 1.7
To jest możliwe chyba tylko przy takiej ewentualnościNie wiem jak ugryźć mecz Vasco, szkoda, że nie ma zakładu, że zdobędą gola do którejś minuty
e: haha
http://screenshot.sh/mMESie8JRI27m
Lukajcie jaki wynik HT
Nie ogarniam tegoTo jest możliwe chyba tylko przy takiej ewentualności
Nie.Już po Gambicie :/
Sędziowie też tam nie ogarnęli :grin:Nie ogarniam tego
Czemu po? 5 rund po stronie TT jakby nie patrzeć to dużo, szczególnie na inferno gdzie TT się gra bardzo ciężko. Jak North przegra pistole i będą bez pomysłu na drugą połówkę to się nie zdziwię jak 16-10 się skończy.Już po Gambicie :/