>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
lukasz0331 16

lukasz0331

Użytkownik
Niee... Błagam nie siedzisz w ręcznej to nie radź. Vive ma kłopoty kadrowe to raz, Celje jest podrażnione porażką z Kristianstadt to dwa, muszą szukać teraz punktów. Podstawowe handi to teraz -/+ 4,5. Uważasz, że Vive które w pucharach na wyjazdach gra gorzej upora się ze Słoweńcami tak spokojnie?
nie neguje, twojej negacji, na typ na vive (że tak powiem),:razz:, ale argument że Celie jest podrażnione po porażce to taki trochę z sufitu, bo to co ma do rzeczy? Bedą grali lepiej, niż jakby ostatniego meczu nie przegrali? to samo można by napisać o Vive, jak przegrali z Lwami ostatnio. no offence, żeby nie było.
Ja mam pograne Vive po 1.5, wczoraj złapane ????

verno 754,7K

verno

Znawca - Hokej
Capitalsi @2,1 OT do gry rozumiem? Chociaż jak patrzę na serie obu zespołów to już wiem co może się wydarzyć tutaj :razz:
Co prawda stracili gola w osłabieniu ale to nie zmienia faktu że ich gra jakoś nie zachwyca jak na razie, mam nadzieję że się zaraz rozbudzą i łątwy win będzie.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Co prawda stracili gola w osłabieniu ale to nie zmienia faktu że ich gra jakoś nie zachwyca jak na razie, mam nadzieję że się zaraz rozbudzą i łątwy win będzie.
Narazie wszystkie mecze kompletnie odwrotnie od oczekiwan.
No ale jeszcze duzo czasu. Zobaczymy.

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
no i po Blues&#39;menach, over w Montrealu też na dwoje babka wróżyła - z jednej strony Price, z drugiej dziwnym trafem Odrzutowce odpalają w 3 tercji ????

R 94

ronniebarca

Użytkownik
Aleee sie wsciekne jak Unicaia Almeria mi tego nie wygra w ta siatke!! prowadzili 2-0 i czterema w trzecim, tak przy okazji to jakies popier.. sa te 3sety w Hiszpani. Tydzien temu super kupon uwalila mi Vojvodina prowadzac 1-0 i 23-16 (25-27!) w drugim, kiedys rowniez Uniciaja prowadzila tak jak dzisiaj 2-0 &gt; 2-3.kur... szok

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Piast znowu bardzo dobre wejście w mecz ma. Najpierw Jankowski jak to on marnuje a później Mraz fajny strzał

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Już po Gambicie :/
Czemu po? 5 rund po stronie TT jakby nie patrzeć to dużo, szczególnie na inferno gdzie TT się gra bardzo ciężko. Jak North przegra pistole i będą bez pomysłu na drugą połówkę to się nie zdziwię jak 16-10 się skończy.
/edit: no i właśnie North przegrało pistole, jedziemy dalej ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom