>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
@artorrtorro na razie nie mogę chociażby reputacją oddać, ale dzięki za te kursy. To chyba Ty dawałeś ostatnio mausesports co? w becie mocno wygórowane było też skorzystałem. Dziena
Spoczko! ???? No było było, dość dużo ;) ale z drugiej strony, wszystkie typy z działu na wczoraj ⛔, więc wiesz, zależy ????
EDIT
Rozliczyli wam już? Bo moje +2.5 dalej wisi zawieszone i niby na chacie pisali, że zakład złożony poprawnie, ale zastanawiam się czy w ogóle mi rozliczą na ✅ z takim bublem ????

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
a co teraz?
2mapa Gambit?

I win VP?
No raczej w Gambit to Inferno, ciężko powiedzieć. Mieli dobre momenty na tym Nuke, ale to Inferno jak już ktoś wcześniej napisał, taka trochę zagadka jeszcze, sam nie wiem, ja chyba nic już nie ruszam z tego meczu. Pre stawiałem na Gambit i niech zostanie ;)

verno 754,7K

verno

Znawca - Hokej
Spoczko! ???? No było było, dość dużo ;) ale z drugiej strony, wszystkie typy z działu na wczoraj ⛔, więc wiesz, zależy ????

EDIT

Rozliczyli wam już? Bo moje +2.5 dalej wisi zawieszone i niby na chacie pisali, że zakład złożony poprawnie, ale zastanawiam się czy w ogóle mi rozliczą na ✅ z takim bublem ????
Rozliczą na ✅ całoroczny jeśli chodzi o CS to trochę zamula i 70% zakładów z cs rozlicza mi po 1-3h

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Na jutro warto zagrać już Vive, kursy spadną jeszcze, a wygrają to na miękko.
Niee... Błagam nie siedzisz w ręcznej to nie radź. Vive ma kłopoty kadrowe to raz, Celje jest podrażnione porażką z Kristianstadt to dwa, muszą szukać teraz punktów. Podstawowe handi to teraz -/+ 4,5. Uważasz, że Vive które w pucharach na wyjazdach gra gorzej upora się ze Słoweńcami tak spokojnie?

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Niee... Błagam nie siedzisz w ręcznej to nie radź. Vive ma kłopoty kadrowe to raz, Celje jest podrażnione porażką z Kristianstadt to dwa, muszą szukać teraz punktów. Podstawowe handi to teraz -/+ 4,5. Uważasz, że Vive które w pucharach na wyjazdach gra gorzej upora się ze Słoweńcami tak spokojnie?
Vive win i -2,5 ????

Poza tym skąd taka pewność, że nie siedzę w handballu i nie ogarniam.

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Bo nie wypowiadasz się w dziale ????
A no to fakt ???? Ale grałem kilka lat w handball, także coś tam mniej więcej wiem o co w tym chodzi :p Oczywiście bardziej preferuję kobiecy handball i pomagam już jakiś czas dziewczynom w szkolnych drużynach, bo niestety kadra odpowiedzialna za to nie ma wystarczającego pojęcia ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom