>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
K 123

karwan1988

Użytkownik
twoje pieniadze i robisz z nimi co chcesz, jesli uwazasz ze warto czyjsc typy obstawic stawiaj ale to do Ciebie nalezy ostateczna decyzja wiec pretensje miej tylko do siebie, nikt za Ciebie twoich pieniedzy nie postawi kolego ????
W którym momencie widzisz pretensje do kogoś?

devvon 88

devvon

Użytkownik
Co do tego kosza to, płaczecie w 2q, że nie wejdzie przy -8 - -10. To je basket, taką przewagę idzie odrobić w 35 sekund #McGrady. Poczekajcie do końca ;d

K 123

karwan1988

Użytkownik
w kazdym.. nawet jak pytasz Tomka czy tylko h2h sledzi i tabele haha jesli uwazasz ze tak to sledz tabele sam a nie powielaj czyjes typy ????
Widzę masz problem z rozumowaniem tekstu pisanego. Pytanie jak pytanie, jestem ciekaw to pytam, ale ty widzisz podteksty.

K 123

karwan1988

Użytkownik
Konta tez ⛔
Passo trwaj: 7 ⛔ z rzędu, to nawet jakiś upośledzony by takiej nie miał.
Czego nie dotkne zamieniam w minus ???? czy to jest jakaś
choroba, to nie jest normalne przecież.
Przegram kase do konca i zwijam, szkoda nerwów na takie GÓWNO

gold182 77

gold182

Użytkownik
Widzę masz problem z rozumowaniem tekstu pisanego. Pytanie jak pytanie, jestem ciekaw to pytam, ale ty widzisz podteksty.
to skoncz ten lament prosze albo zaloz sobie temat i tam monolog prowadz bo tu tylko zasmiecasz forum, a i ja przepraszam ze wdalem sie w dyskusje, powodzenia z typami ????

cobynie 277

cobynie

Użytkownik
Kurrr trzeci raz połamana - niemożliwe.
Sam wcześniej dorzuciłem wcześniejszy gem serwisowy Brytyjki po @1,22 :? a ta ani razu nie trafiła pierwszym podaniem i została przełamana.
Nie ma streama trzeba odpuścić

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Tomek Ty się znasz na tych skośnych koszach czy tylko tabelę ogladasz i walisz na kogos? ???? Bo sorry ale kiedy nie spojrze to najczęściej wtopy na tych drewnach są,nie żebym się czepiał tylko pytam czy znasz jak graja i oglądasz takie Elephants czy tak o widzisz value po tabeli i h2h np? ????
Jak Ty spoglądasz,że same wtopy widzisz,to ja nie wiem.
Co zrobie,że grają fatalnie,czarni dzis tam to masakra,najgorsi na boisku,a od nich w duzej mierze zależy wynik.

bodzys 22

bodzys

Użytkownik
Perth Glory powyżej 5,5 rożnych @1,55
Perth Glory rzuty rożne 7+ @ 2,85
powyższy mecz powyżej 12,5 rożnych @1,65

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom