zdzicho
Użytkownik
superPascoe Vale - North Geelong over 0.5 ht @1,40 bet365
superPascoe Vale - North Geelong over 0.5 ht @1,40 bet365
???? ????Kiedy Ty na randki chodzisz,jak ja widze,dostępny 24/h ???? ?
No niestety kolego, ale jeszcze jest szansa! ????Ale Jakarta Pop dała ciała, piłkę setowa miały ale to za malo ????
Undery w Australii za taki marny kurs to taki sobie pomysł, ale może wejdzieUnder 3.5 u kangurów @1.50
Halebian 2 set 1,95 bet365
Halebian mecz 1,75 bet365
"A na zakłady to masz czas !"Jak ja to dobrze znam...
... godzina polnoc, wylaczam kompa, wtulam sie w panią z avatara, goraco zaczyna mi sie robic...
"A ty co teraz? Idz sobie do tej swojej bukmacherki"
???? ????
Gram po 9.0 za 15 zeta ???? (Jakarta Pop) babkiAle Jakarta Pop dała ciała, piłkę setowa miały ale to za malo ????
zlodziejaszki"Uwielbiam" całorocznego :
"Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. ... postawionym po kursie 1.80 na Heather Watson (Svr) wygra 1. gema (Następny gem Heather Watson v Ipek Soylu). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.36.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane."
"Mała" różnica 1,8 a 1,36 :? Dlaczego nigdy nie podwyższą kursu gdy pomylą się w drugą stronę?
dzien doberek z ranca, kolego moglbys podpowiedziec gdzie to jest na becie? kompletnie nie widze, tego na live. dzienaHalebian 2 set 1,95 bet365