>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Z tym że mogą być meczarnie to można sie zgodzić, ale ten argument jest przeciez przeciwko temu co piszesz ???? Skoro maja we wtorek LM a wychodza 1 skladem to beda starali sie za wszelka cene rozstrzygnac mecz wczesniej, tak jak wczoraj Juve. A czy to wyjdzie to inna para kaloszy
To graj Atletico HT ???? Atl potrzebuje pkt, Gijon jeszcze bardziej, może być cięźki mecz i myślę, że sporo lepszy kurs live

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Narciarstwo alpejskie live

Emelie Wikstroem vs Maren Skjoeld 1 @ 1.75 Bet365

Szwedka nieco szybsza w 1 runie. Trasa szybka, taka do gonienia. Liczy się agresja, szybkie przechodzenie z skrętu w skręt. Coś idealnego dla Wikstroem, która ma agresywny styl jazdy.

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Witam, szybkie pytanie, jeżeli telefon obsługiwał mi FLASH, a teraz nagle nie może.. to dupa zbita ??

kapel 296

kapel

Użytkownik
Na Becie jak coś w finale ITFa gra jedna z dwóch naszych nadziei tenisa ;)
Jest transmisja ;) Nasza z opatrunkiem na nodze.

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Witam, szybkie pytanie, jeżeli telefon obsługiwał mi FLASH, a teraz nagle nie może.. to dupa zbita ??
Miałem taką sytuacje nie raz. Nie wiem co się dzieje ale po jakims czasie problem mijał. Czasami po 14 min czasami po 2 godzinach. Roznie to bywa. Poczekaj chwile i może problem minie

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Gijon vs Atletico
1 gol Gijon
@4.00
Atletico oddało inicjatywę, ale Gijon nie stworzyło nawet pół okazji, natomiast Atl miało kilka szans głównie z kontry, imo Atl jak będzie trzeba to przyspieszy i wturla

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom