Sydney gol do 80min. @ 1.72

Nikt się nie cieszy z czyjegoś szczęścia - tylko tyle i aż tyleMusiałem się pochwalić i tylko tyle i aż tyle
Czyżby Sky Blue oddawało "tamte" 0-4 ? Do dzisiaj mam wątpliwości odnośnie "tamtego" meczu.Ale setki marnują w tej Australii
Pier dole to , dwa karne nie odgwizdane dla gościSydney lub remis @ 1.80

Wanderes - Sydney Obydwie strzelą w drugiej połowie @4 za klepaki ????
<table class="soccer"><tbody><tr id="g_1_0EZgu7JE" class="even stage-live"><td class="cell_ab team-home" title="Zobacz szczegóły meczu!">
</td><td class="cell_sa score bold playing" title="Zobacz szczegóły meczu!">
</td><td class="cell_ac team-away" title="Zobacz szczegóły meczu!">
</td></tr></tbody></table>

I klepaków nie ma
 I klepaków nie ma XSKT Can Tho
3.gol
@2.40

Hehe oddali za "tamto" 0-4. Symboliczna moneta w plecy.Derby Sydney
Czyżby pierwsza porażka w sezonie Blue Sky? Trochę nie chce mi się wierzyć, ale to derby. Z zasady nie gram. Ostatnie spotkanie na tym stadionie (neutralnym) WSW przegrało 4-0. Niektórzy twierdzili, że była tam ustawka. Dla sportu dam za monetę minus po kursie 1,91 (premium) x2. Może gospodarze/goście już swoje zarobili?
GL!
moze byc ciezko :dI teraz bardzo proszę o bezpieczne dogranie tego seta u Dąbrowskiej
Biegi narciarskie live
Natalia Matveeva vs Hanna Falk 1 @ 1.85 Bet365
Matveeva pobiegnie w trzecim biegu. Ma spore szanse na TOP2 i awans dalej. Z Parmakoski powinna dać radę na finiszu, to samo z Jacobsen już jakieś niesamowitej szybkości raczej nie ma. Rosjanka w dobrej formie i ma super finisz.
Falk może mieć kłopot z awansem. Weng, Bjoergen mogą na tej trudnej trasie na dystansie zrobić kilka metrów przewagi.
Rosjanka była lepsza w kwalifikacjach i jeżeli obie zajmą przykładowo 3 lokaty w swoich biegach to Matveeva będzie wyżej i to też może mieć znaczenie.

Matwiejewa wygrała bieg, ale za zajeżdżanie została przesunięta na ostatnie miejsce. Głupota, ale przez to chyba wtopa.
 Matwiejewa wygrała bieg, ale za zajeżdżanie została przesunięta na ostatnie miejsce. Głupota, ale przez to chyba wtopa.A jak Gross z Newellem? Obaj nie weszli do 1/2, czas lepszy w 1/4 jankesa, w kwalach wyżej Gross. Co w takim wypadku?Matwiejewa wygrała bieg, ale za zajeżdżanie została przesunięta na ostatnie miejsce. Głupota, ale przez to chyba wtopa.