Sydney gol do 80min. @ 1.72
Nikt się nie cieszy z czyjegoś szczęścia - tylko tyle i aż tyleMusiałem się pochwalić i tylko tyle i aż tyle
Czyżby Sky Blue oddawało "tamte" 0-4 ? Do dzisiaj mam wątpliwości odnośnie "tamtego" meczu.Ale setki marnują w tej Australii
Pier dole to , dwa karne nie odgwizdane dla gościSydney lub remis @ 1.80
I klepaków nie maWanderes - Sydney Obydwie strzelą w drugiej połowie @4 za klepaki ????
<table class="soccer"><tbody><tr id="g_1_0EZgu7JE" class="even stage-live"><td class="cell_ab team-home" title="Zobacz szczegóły meczu!">
</td><td class="cell_sa score bold playing" title="Zobacz szczegóły meczu!">
</td><td class="cell_ac team-away" title="Zobacz szczegóły meczu!">
</td></tr></tbody></table>
XSKT Can Tho
3.gol
@2.40
Hehe oddali za "tamto" 0-4. Symboliczna moneta w plecy.Derby Sydney
Czyżby pierwsza porażka w sezonie Blue Sky? Trochę nie chce mi się wierzyć, ale to derby. Z zasady nie gram. Ostatnie spotkanie na tym stadionie (neutralnym) WSW przegrało 4-0. Niektórzy twierdzili, że była tam ustawka. Dla sportu dam za monetę minus po kursie 1,91 (premium) x2. Może gospodarze/goście już swoje zarobili?
GL!
moze byc ciezko :dI teraz bardzo proszę o bezpieczne dogranie tego seta u Dąbrowskiej
Matwiejewa wygrała bieg, ale za zajeżdżanie została przesunięta na ostatnie miejsce. Głupota, ale przez to chyba wtopa.Biegi narciarskie live
Natalia Matveeva vs Hanna Falk 1 @ 1.85 Bet365
Matveeva pobiegnie w trzecim biegu. Ma spore szanse na TOP2 i awans dalej. Z Parmakoski powinna dać radę na finiszu, to samo z Jacobsen już jakieś niesamowitej szybkości raczej nie ma. Rosjanka w dobrej formie i ma super finisz.
Falk może mieć kłopot z awansem. Weng, Bjoergen mogą na tej trudnej trasie na dystansie zrobić kilka metrów przewagi.
Rosjanka była lepsza w kwalifikacjach i jeżeli obie zajmą przykładowo 3 lokaty w swoich biegach to Matveeva będzie wyżej i to też może mieć znaczenie.
A jak Gross z Newellem? Obaj nie weszli do 1/2, czas lepszy w 1/4 jankesa, w kwalach wyżej Gross. Co w takim wypadku?Matwiejewa wygrała bieg, ale za zajeżdżanie została przesunięta na ostatnie miejsce. Głupota, ale przez to chyba wtopa.