Pinnacle to taki caritas daje potrzebującym co czekają cały rok na coś darmowegoZ pół roku nie gralem na Pinncu. Ale oni co parę miesięcy rzucają takimi rzeczami. Muszą mieć w tym jakiś biznes. Kto komu za darmo daje 5 stowek
To mapa North, to w sumie normalne, że na niej są słabsi. Zobaczysz jak na kolejnej mapie wszystko się zmieni.optic jak narazie nie ogarnia
Nie ma u mnie tego, albo ślepy jestem ????Pinnacle to taki caritas daje potrzebującym co czekają cały rok na coś darmowego
czyli smialo mozna wchodzic optic win 2 mapa @1,80 ?To mapa North, to w sumie normalne, że na niej są słabsi. Zobaczysz jak na kolejnej mapie wszystko się zmieni.
Bo może coś wygrywasz :]Nie ma u mnie tego, albo ślepy jestem ????
Dla nowych graczy tez są? Bo ja konta tam nie mam ????Potwierdzone info, ze spinów z Pinnacle wyciągnałem dokładnie 546.50zł
Widzę zazdrość Ci tyłek ściska. Jak masz pisać głupoty nic nie wnoszące to lepiej sie wstrzymaj od głosuPinnacle to taki caritas daje potrzebującym co czekają cały rok na coś darmowego
Nie, ale nie ma co się napalać ja miałem 14zl ????Dla nowych graczy tez są? Bo ja konta tam nie mam ????
Tak i to jak :]Widzę zazdrość Ci tyłek ściska. Jak masz pisać głupoty nic nie wnoszące to lepiej sie wstrzymaj od głosu
No wiadomo, że nie ma pewniaków, ale myślę, że to warte grania. Chociaż ja zawsze jak coś polecam, a nie rzucam z siebie to nie wchodziczyli smialo mozna wchodzic optic win 2 mapa @1,80 ?
Ja 2,50 zł ????Nie, ale nie ma co się napalać ja miałem 14zl ????
Hlavackova/peng @2.50
Jagiellonia daje zarabiać na golach :]
5. gol @2.0