bartolini1
Użytkownik
3 sety i siedzi.Powyżej 24 u Benneteau i Gojowczyka @1,884 w Pinnacle. Hala, obaj ok na serwsie, rok temu wygrał tutaj Julek po 2 tajach, przełamań nie powinno być wiele, 3 sety też prawdopodobne, polecam.
3 sety i siedzi.Powyżej 24 u Benneteau i Gojowczyka @1,884 w Pinnacle. Hala, obaj ok na serwsie, rok temu wygrał tutaj Julek po 2 tajach, przełamań nie powinno być wiele, 3 sety też prawdopodobne, polecam.
jedna szansa na przełamanie serwisu rywalek i niewykorzystana, savchuki 2 set @ 1,8 trzymają swoje podanie jakby to nie był debel kobietHlavackova/peng @2.50
ja jem kapustę, a mój szef mięso z ryżem statystycznie jemy gołąbki ????statystycznie to pracujemy za jakieś 6k netto !
Jest gdzieś stream do tego? Myślę, że w drugim secie zaczną się łamaćjedna szansa na przełamanie serwisu rywalek i niewykorzystana, savchuki 2 set @ 1,8 trzymają swoje podanie jakby to nie były debel kobiet
Jeśli Ty zjadasz na obiad KAPUSTĘ a twój szef mięso mielone to pamiętaj, że wg statystyki zjadacie GOŁĄBKI ????statystycznie to pracujemy za jakieś 6k netto !
Chyba chciałeś powiedzieć na kwartał xDstatystycznie to pracujemy za jakieś 6k netto !
Zastanawiam się nad zamknięciem, nie wygląda on pewnieUff Benek, było gorąco ????
bad idea
Już nie ????ov 1,5 HT w Danii @ 2,50
ov 2,5 HT w Białymstoku @ 2,62
Jak wy to kurde robicie? :-D Ja zawsze z tych spinów wyciągam grosze, dziś rekord 10 pln, chociaż jeszcze 5 spinów mi zostało.Potwierdzone info, ze spinów z Pinnacle wyciągnałem dokładnie 546.50zł