>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Wiesz może gdzie można sprawdzać jakieś info o przerwanym meczu?? np: kiedy ewentualne wznowienie
Nie w Dubaju, a w Doha

Nie ma co sprawdzać, zawodniczki czekają w szatni, chwila bez deszczu i grają, tak cały turniej się odbywa, ???? Wielka zenada !

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Kto pierwszy wygra 2 gemy -&gt; Klizan @1,70 (tenis) na tak wczesnym etapie nie powinien dać się połamać
Edit - skoczyło na 2,20 :eek:

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Pokaralo Cię Chicago...
Widziałeś to? Jawny przekręt, szkoda mi było Bostonu strasznie. No ale tak to jest, raz się zgarnia gruby sos na bramkach w ostatniej minucie, a raz traci na dwoch rzutach osobistych w ostatniej sekundzie.

K 0

kropson1988

Gość
Co chłopaki pograli w 3 secie 25:11 ???? i oczywiście ✅ .
Myślę , że teraz Hyundaie kończą spotkanie więc 4 set @1,53 Bet365.
Aj niestety 23:25 , a mieli przewagę 4 pkt 16:12 niestety ;/ .

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Widziałeś to? Jawny przekręt, szkoda mi było Bostonu strasznie. No ale tak to jest, raz się zgarnia gruby sos na bramkach w ostatniej minucie, a raz traci na dwoch rzutach osobistych w ostatniej sekundzie.
A raz się traci szansę na wygranie kuponu przez rzut z karnego na 20 sekund przed końcem w meczu w ręczną i zawalenie handicapu jedną bramką ????

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
No właśnie tak to wygląda, gdy jeden płacze to drugi sie cieszy. Ale zawodowcy mąja na to wywalone. Odpowiednie zarządzanie budżetem, tj np miesięcznie 25 zakładów, każdy płasko za 500 pln i wystarczy jak wejdzie 50-60% typow i jest duzy ✅ Wielu gra za całą kwotę, bo nie ma kasy. Zasada jest jedna, nie masz budżetu, nie grasz. No bo jak! Ruletka ...?
Oglądam wszystkie mecze NBA, taka praca...
Smart dotknął łokieć Jimmego, ponadto sędziowie traktowali go wyjątkowo tego dnia, zasłużył ... Osobiste prawidłowo podyktowane, a Smart powinien go nie dotykać! Chicago wygrało zasłużenie!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom